31 Ekim 2021 Pazar

HAFTALIK BURÇ YORUMLARI (1-7 Kasım 2021)

 


1 Kasım 2021 Yeni bir haftaya Ay Başak burcunda hareket ederken başlıyoruz. Gökyüzünde Merkür Jüpiter arasında çok olumlu bir açı oluşacaktır. Süpriz haberler, kariyer alanında olumlu gelişmeler gökyüzüne hakim olacaktır. Ay Plüton arasında gün içerisinde gelişecek olumlu açı değişim ve dönüşüm için hazır olduğunuzu size hissettirecektir. Aşk ilişkilerinde ara ara gerginlikler yaşanabilir. Gün genelinde detaycı davranışlar sergilenebilir.

2 Kasım 2021 Ay Başak burcunda hareket edecek. Günün ilk ışıklarında Ay Terazi burcuna geçiş yapmış olacaktır. Detaycı ve zaman zaman kırıcı olabilecek duygular yerini adil olmakla değiştirecektir. Her şeyin dengede ve adil olmasını istediğiniz bir gün yaşayabilirsiniz. Günün en önemli açısı Merkür ve Plüton arasında gerçekleşecek olumsuz ve sert açı olacaktır. Bu açı çatışmalara ve kavgalara sebebiyet verebilir. Ekonomik olarak zorlanacağınız yeni vergi ve zamlar ile karşılaşabilirsiniz. Bugün hobilerinizle zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Akşam saatlerinde beklenmedik ruhsal değişimleriniz olabilir. Duygularınızda dalgalanmalar olabilir.

3 Kasım 2021 Ay Terazi burcunda hareket etmeye devam edecek. Kariyerinizle ilgili önemli olabilecek konularda karar vermeden önce bir daha düşünmeniz gerekebilir. Gökyüzünde Neptün ve Ay arasındaki açı duygularınızın sizi yanlış yönlendirebileceğini bu yüzden karar vermeden tüm ayrıntıları gözden geçirmeniz gerektiğini vurgulamaktadır. Çocuklarda ateşli hastalıklar görülebilir.

4 Kasım 2021 Ay Terazi burcunda hareket etmeye devam edecek. Sabahın ilk ışıkları ile birlikte Ay Akrep burcuna geçiş yapacak. Duygularınızla hareket edip yıkıcı tavırlar sergileyebilirsiniz.  Öfkeli ve sinirli insanlardan uzak durmanız gerekmektedir. Gün genelinde kendinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz. İkili ilişkilerde olumlu güzel anlar yaşayabilirsiniz.

5 Kasım 2021 Ay Akrep burcunda hareket etmeye devam edecek. Günün en önemli açısı 12°40’ Akrep burcunda saat 00:14 de gerçekleşecek yeni ay olacaktır. Yeni ay Alphecca sabit yıldızı üzerinde gerçekleşecektir. Yükselen burç Aslan burcu olacaktır. En çok etki alacak burçlar 9° ile 15° arasında Akrep, Boğa, Aslan, Kova burçlarında gezegenleri olanlardır. Yeni ay anına Satürn sert açı yaparken Uranüs karşıtlık yapmaktadır. Kavgalardan ve tartışmalardan uzak durunuz. Ani ve beklenmedik sıkıntılar karşınıza gelebilir. Sağlıkla ilgili problemler görülebilir. Yer sarsıntıları meydana gelebilir.

6 Kasım 2021 Ay Akrep burcunda hareket etmeye devam edecek. Günün ilk ışıklarında Ay yay burcuna geçiş yapacaktır. Kendinizi gün genelinde enerjik hissedebilirsiniz. Rutin işlerinizi rahatlıkla yapabileceğiniz bir gün geçirebilirsiniz. Yeni bir evcil hayvana yuvanızı açabilirsiniz. Günün en önemli açısı Merkür Venüs Arasında gerçekleşecek olumlu açı ile maddi ve manevi değerlerle ilgili olumlu ve güzel haberler alınabilir. Gelirlerinizde artma yaşayabilirsiniz.

7 Kasım 2021 Ay Yay burcunda hareket etmeye devam edecek. Sağlık konuları ile ilgili problemler karşınıza çıkabilir. Günlük rutin işlerinizde beklenmedik sıkıntılarla karılaşabilirsiniz. İşi ile ilgili sözleşme yapacak olanlar sözleşmeleri gerekirse iki kere okumalıdır. Kariyerle ilgili güzel kararlar alınabilir. İkili ilişkilerinizde güzel destek alabileceğiniz bir zaman dilimi olacaktır.

Koç

Pazartesi günü yoğun bir gün geçirebilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleri ikili ilişkiler gündeminize gelebilir. İmza atmanız gereken sözleşmeler varsa bunlar ön plana gelebilir. İkili görüşmeleriniz artabilir. Perşembe ve cuma günleri günü gelmiş sigortalar, finansal konular, ödemeler gündeme gelebilir. Kronik rahatsızlıklar tetiklenebilir. Cumartesi ve Pazar günleri manevi duygularınız ön plana çıkabilir. Seyahat konuları gündeminize gelebilir. Yurtdışında yaşayan tanıdıklarınızla görüşebilirsiniz. Eşinizin ailesi ile zaman geçirebilirsiniz.

Boğa

Pazartesi günü sanatsal yeteneklerinizle, hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Salı ve Çarşamba, günleri yoğun bir gün geçirebilirsiniz. Sorumluluk üstlendiğiniz görevlerle ilgili konularda iş yükünüz artabilir. Evcil hayvanınız varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz. Perşembe ve Cuma günleri ikili ilişkiler gündeminize gelebilir. İmza atmanız gereken sözleşmeler varsa bunlar ön plana gelebilir. İkili görüşmeleriniz artabilir. Cumartesi ve Pazar günleri ödemeler ve finansal konular gündeminize gelebilir. Partnerinizden sağladığınız gelirleriniz varsa bununla ilgili konular gündeme gelebilir. Hayatınız da değiştirmek istediğiniz bir şey varsa bununla ilgili konular gündeme gelebilir.

İkizler

Pazartesi günü ailevi konular, aile içi iletişim konuları ve evinizle ilgili konular gündeme gelebilir. Salı ve Çarşamba günleri sanatsal yeteneklerinizle, hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Çocuklarla ilgili konular gündeminize gelebilir. Yeni bir aşk ilişkisi başlayabilir. Partnerinizle olan ilişkinizi yeni bir boyuta taşıyabilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri yoğun bir gün geçirebilirsiniz. Sorumluluk üstlendiğiniz görevlerle ilgili konularda iş yükünüz artabilir. Evcil hayvanınız varsa bunlarla ilgilenebilirsiniz. Cumartesi ve Pazar günleri ikili ilişkiler gündeme gelebilir. Sözleşmeler ile ilgili konular gündeminize gelebilir. 

Yengeç

Pazartesi günü yakın çevreniz ile olan ilişkilerde yoğunluk yaşayabilirsiniz. Salı ve Çarşamba, günleri ailevi konular, aile içi iletişim konuları ve evinizle ilgili konular gündeme gelebilir. Perşembe ve Cuma günleri sanatsal yeteneklerinizle, hobilerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Çocuklarla ilgili konular gündeminize gelebilir. Yeni bir aşk ilişkisi başlayabilir. Partnerinizle olan ilişkinizi yeni bir boyuta taşıyabilirsiniz. Cumartesi ve Pazar günleri günlük rutin işlerinizle uğraşabilirsiniz. Evcil hayvanları olanlar onların bakımı ile ilgilenebilir. Sağlığınızla ilgili hassasiyetler yaşayabilirsiniz.

Aslan

Pazartesi günü finansal konular, gelirleriniz, harcamalarınız kısacası bütçe konuları gündeminize gelebilir. Salı ve Çarşamba günleri yakın çevreniz ile olan ilişkilerde yoğunluk yaşayabilirsiniz. İletişim yoğunluğu, seyahatler gündeminize gelebilir.  Perşembe ve cuma günleri ailevi konular, aile içi iletişim konuları ve evinizle ilgili konular gündeme gelebilir. Cumartesi ve Pazar günleri partneriniz ve varsa çocuklarınız ile eğlenceli güzel zamanlar geçirebilirsiniz. Hobilerinizle ve sanatla uğraşabilirsiniz.

Başak

Pazartesi günü fiziksel duruşunuz, dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Salı ve Çarşamba, günleri finansal konular, gelirleriniz, harcamalarınız kısacası bütçe konuları gündeminize gelebilir. Sahip olduğunuz maddi ve manevi tüm değerler gündeme gelebilir. Perşembe ve Cuma günleri yakın çevreniz ile olan ilişkilerde yoğunluk yaşayabilirsiniz. İletişim yoğunluğu, seyahatler gündeminize gelebilir. Cumartesi ve Pazar günleri ailevi konular gündeme gelebilir. Aile bireylerinizle daha çok zaman geçirebilirsiniz. 

Terazi

Pazartesi günü yalnız kalmak ve iç dünyanızın derinliklerine inmek isteyebilirsiniz. Salı ve Çarşamba, günleri fiziksel duruşunuz, dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Güzellik ve estetik konuları gündeminize gelebilir. İmajınızda değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerde ön planda olmak isteyebilirsiniz. Perşembe ve Cuma günleri finansal konular, gelirleriniz, harcamalarınız kısacası bütçe konuları gündeminize gelebilir. Sahip olduğunuz maddi ve manevi tüm değerler gündeme gelebilir. Cumartesi ve Pazar günleri yakın çevrenizle zaman geçirebilirsiniz. Seyahat edebilirsiniz. İletişimle ilgili yoğunluk yaşayabilirsiniz.

Akrep

Pazartesi günü sosyal olmak isteyebilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleri yalnız kalmak ve iç dünyanızın derinliklerine inmek isteyebilirsiniz. Yoga ve meditasyon yapabilir. Okült konularla ilgilenebilirsiniz. Sağlıkla ilgili bir probleminiz varsa bununla ilgili tedavi edici bir süreye girebilirsiniz. Perşembe ve Cuma günleri fiziksel duruşunuz, dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Güzellik ve estetik konuları gündeminize gelebilir. İmajınızda değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerde ön planda olmak isteyebilirsiniz. Cumartesi ve Pazar günleri finansal konular gündeminize gelebilir. Bütçe planlaması yapabilirsiniz.

Yay

Pazartesi günü kariyerinizle ilgili konular gündeminize gelebilir. Salı ve Çarşamba, günleri sosyal olmak isteyebilirsiniz. Sosyal grupların faaliyetlerine katılım gösterebilirsiniz. Toplantılara katılabilirsiniz. Perşembe ve Cuma günleri yalnız kalmak ve iç dünyanızın derinliklerine inmek isteyebilirsiniz. Yoga ve meditasyon yapabilir. Okült konularla ilgilenebilirsiniz. Sağlıkla ilgili bir probleminiz varsa bununla ilgili yeni tedavi edici bir yöntemle şifalanmaya başlayabilirsiniz. Cumartesi ve Pazar günleri fiziksel sağlığınızla ve dış görünüşünüzle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Ben merkezci davranabilirsiniz.

Oğlak

Pazartesi günü yurtdışı ile ilgili seyahat ve ticaret konuları gündeme gelebilir. Ya da yurt dışında yaşayan yakınlarınızla olan iletişime geçebilirsiniz. Salı ve Çarşamba, günleri kariyerinizle ilgili konular gündeminize gelebilir. Yeni bir işe başlayabilirsiniz. Ya da yeni bir proje başlatabilirsiniz. Bazılarınız iş değişikliği yapabilir. Terfi konuları gündeme gelebilir. Perşembe ve Cuma günleri sosyal olmak isteyebilirsiniz. Sosyal grupların faaliyetlerine katılım gösterebilirsiniz. Toplantılara katılabilirsiniz. Cumartesi ve Pazar günleri sağlıkla ilgili konular gündeminize gelebilir. Yoga ve meditasyon yapabilirsiniz. İç dünyanıza yönelebilirsiniz.

Kova

Pazartesi günü değişim ve dönüşümü hayatınızda hissetmeye başlayabilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleri yurtdışı ile ilgili seyahat ve ticaret konuları gündeme gelebilir. Ya da yurt dışında yaşayan yakınlarınızla olan iletişime geçebilirsiniz. Eğitim konuları gündeminize gelebilir. Felsefe konularına merak duyabilirsiniz. Perşembe ve Cuma günleri kariyerinizle ilgili konular gündeminize gelebilir. Yeni bir işe başlayabilirsiniz. Ya da yeni bir proje başlatabilirsiniz. Bazılarınız iş değişikliği yapabilir. Terfi konuları gündeme gelebilir. Cumartesi ve Pazar günleri sosyalleşmek isteyebilirsiniz. Grup olarak planlar yapabilirsiniz. 

Balık

Pazartesi günü ikili ilişkiler gündeminize gelebilir. Salı ve Çarşamba günleri değişim ve dönüşümü hayatınızda hissetmeye başlayabilirsiniz. Kronik rahatsızlığı olanlar bu rahatsızlıkları ile ilgili yeni bir tedavi sürecine girebilirler. Hal olmamış miras konuları varsa bunlar gündeminize gelebilir. Ödemeler, kredi ve sigortalarla ilgili konular gündeminize gelebilir. Perşembe ve Cuma günleri yurtdışı ile ilgili seyahat ve ticaret konuları gündeme gelebilir. Ya da yurt dışında yaşayan yakınlarınızla olan iletişime geçebilirsiniz. Eğitim konuları gündeminize gelebilir. Felsefe konularına merak duyabilirsiniz. Cumartesi ve Pazar işinizle ilgili konular gündeminize gelebilir. Kariyerinizle ilgili kararlar alabilirsiniz. 

24 Ekim 2021 Pazar

Haftalık Burç Yorumları (25 - 31 Ekim 2021)

 


25 Ekim 2021 Yeni bir haftaya Ay İkizler burcunda hareket ederken başlayacağız. İkili ilişkiler ve iletişim ön plana çıkacaktır. Gün genelinde yakın çevrenizle olan ilişkilerde problemler yaşayabilirsiniz. Olumsuz ve can sıkıcı haberler alabilirsiniz. Aile içi yapılan planlar da hayal kırıklıkları yaşanabilir. Yeni ödemeler ve fiyat artışları karşınıza çıkabilir. Bütçe planlaması yaparken ekstra ödemeler karşınıza çıkabilir. 

26 Ekim 2021 Ay ikizler burcunda hareket etmeye devam edecek. Gecenin ilerleyen saatlerinde Yengeç burcuna geçiş yapacaktır. Gün içerisinde sindirim problemleri yaşanabilir. Yeme içme konularında titiz olunmalıdır. Ekonomi ile ilgili ani ve beklenmedik sıkıntılı olabilecek haberler alınabilir. Yeni fiyat artışları, krediler ve faizlerle ilgili haberler gündeme gelebilir. 

27 Ekim 2021 Ay Yengeç burcunda hareket etmeye devam edecek. Maddi ve manevi değerler konusunda ailenizi ilgilendirecek konularda karar verirken önünüzü görmekte zorlanabilirsiniz. Net kararlar veremeyebilirsiniz. Bu süreçte vereceğiniz kararlar yanıltıcı olabilir. Sosyal çevrenizle alakalı iletişim problemleri gündeme gelebilir. Tartışma ve kavgalardan uzak durulmalıdır. Dürtüsel olarak yapacağınız ani harcamalar, seyahatler gündeminize gelebilir. 

28 Ekim 2021 Ay Yengeç burcunda hareket etmeye devam edecek. Öğleden sonra Ay Aslan burcuna geçiş yapacaktır. Seyahat etmek isteyenler problemlerle karşılaşabilir. İnançlarınızla ilgili konularda tartışmalar yaşayabilirsiniz. Okullar da sağlıkla ilgili problemler yaşanabilir. Yakın çevrenizle ilişkilerinizde olumlu süreçler yaşayabilirsiniz. Akşam saatlerinde gergin hissedebilirsiniz. İçinize kapanmak ve inzivaya çekilmek isteyebilirsiniz. 

29 Ekim 2021 Ay Aslan burcunda hareket etmeye devam edecek. Yakın çevrenizden olan kişilerle ilgili problemler gündeminize gelebilir. Seyahat edecek kişilerin organizasyonlarını tekrar gözden geçirip randevularını teyit etmesinde yarar var. Günlük yaptığınız işlerinizde sıkıntılar yaşayabilirsiniz. 

30 Ekim 2021 Ay Aslan burcunda hareket etmeye devam edecek. Akşam saatlerinde Ay Başak burcuna geçiş yapacaktır. Aile içi beklenmedik haberler duyabilirsiniz. Aldanma ve hayal kırıklıkları yaşanabilir. İş yerinde olabilecek iletişim problemlerine karşı dikkat edilmelidir. Yakın çevrenizde bir aile büyüğünüzün sağlık problemleri gündeme gelebilir. Sosyal çevrenizden gelen beklenmedik haberler ya da aldatıcı haberlerle karşılaşabilirsiniz. Dikkatli ve temkinli olmakta yarar var. Aldatılmalara ve dolandırılmalara karşı dikkatli olunmalıdır. 

31 Ekim 2021 Ay Başak burcunda hareket etmeye devam edecektir. Aile büyüklerinizin sağlık problemleri gündeme gelebilir. İşinizle ilgili beklenmedik gelişmeler ve haberler alabilirsiniz. İşinizle ilgili yeni kararlar alabilirsiniz. İşinizde değişiklikler yapabilirsiniz. 

Koç

Pazartesi günü yakın çevrenizle olan ilişkiler gündeminize gelebilir. Seyahate çıkabilirsiniz. Sosyal medya ve iletişim konuları artabilir. Salı ve çarşamba günleri aile içi ilişkiler ve eviniz ile ilgili konular gündeme gelebilir. Aile içi yeni kararlar alınabilir. Evinizle ilgilenebilirsiniz. Yeni eşyalar alabilirsiniz ya da yeni bir eve taşınabilirsiniz. Perşembe günü kreatif yönünüz ortaya çıkabilir. Hobilerinizle zaman geçirebilirsiniz. Çocuklarla keyifli zaman geçirebilirsiniz. Cuma günü partneriniz veya çocuklarınızla olan ilişkileriniz gündeme gelebilir. Sanatsal faaliyetlerde bulunabilirsiniz. Yatırımlarınızla ilgilenebilirsiniz. Cumartesi ve Pazar günleri iş temponuz artabilir. Bu günlerde sağlığınıza dikkat etmeniz gerekebilir. Evcil hayvanınız varsa bunun bakımı ile ilgilenebilirsiniz. 

Boğa

Pazartesi günü finansal kaynaklarınızın planlanmasını yapabilirsiniz. Harcamalar ve bütçe planlaması gündeme gelebilir. Salı ve çarşamba günleri yakın çevrenizle ilgilenebilirsiniz. Yakın çevrenizle olan iletişiminiz fazlalaşabilirsiniz. Seyahat edebilirsiniz. Sosyal medya da geçirdiğiniz zaman artabilir. Perşembe günü ailenizle vakit geçirebilirsiniz. Evinizle ilgilenebilirsiniz. Cuma günü ailevi konular gündeminize gelebilir. Ailenizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Evinizde tadilat etmeniz gereken yer varsa bununla ilgilenebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri çocuklarla ilgili konular gündeminize gelebilir. Bazılarınız yatırımları ile ilgili konulara ağırlık verirken bazılarınız sanatsal faaliyetlerle ilgilenebilir. 

İkizler

Pazartesi günü fiziksel sağlığınızla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Dış görünüşünüzle ilgilenebilirsiniz. Ben merkezci hareket edebilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri finansal kaynaklarınızla ilgili konular gündeminize gelebilir. Harcamalarınızı ve bütçenizi gözden geçirebilirsiniz. Perşembe günü yakın çevrenizle zaman geçirebilirsiniz. İletişiminiz artabilir. Seyahat edebilirsiniz. Cuma günü iletişim, seyahat, alışveriş ve eğitim ile ilgili konular gündeminize gelebilir. Arabanız varsa bunun bakımı ile ilgilenebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri ailevi konular gündeme gelebilir. Eviniz ile ilgili konular gündeme gelebilir. 

Yengeç

Pazartesi günü hastane işleriniz varsa bunları yapabilirsiniz. İç dünyanıza çekilebilirsiniz. Meditasyon ve yoga yapabilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri kendinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Kendinizi ön plana çıkartabilirsiniz. İmajınızda değişiklik yapabilirsiniz. Estetik ve güzellikle ilgili konular gündem gelebilir. Perşembe günü finansal konular, harcamalar ve bütçe planlaması gündeminize gelebilir. Değer duygularınız ön plana çıkabilir. Cuma günü finansal konular, maddi ve manevi değerler gündeme gelebilir. Kazançlar ve ödemeleri planlayabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri yoğun iletişim içerisine girebilirsiniz. Seyahat ve eğitim planlamaları gündeme gelebilir. Aracınız varsa bakımı ile ilgilenebilirsiniz. 

Aslan

Pazartesi günü sosyal çevrenizle daha fazla zaman geçirebilirsiniz. Toplantılara katılabilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri hastane ile ilgili işleriniz varsa bunları halledebilirsiniz. Kendi iç dünyanıza dönüp meditasyon ve yoga yapabilirsiniz. Kişisel gelişiminizle ilgili konulara yönelebilirsiniz. Sağlıklı beslenmeyi hayatınıza katabilirsiniz. Perşembe günü kişisel bakımınızla ilgilenebilirsiniz. İlişkilerde ben diyebilirsiniz. Kendinizi ön plana çıkartabilirsiniz. Cuma günü ikili ilişkilerde kendinizi ön plana çıkartmak isteyebilirsiniz. Dış görünüşünüzle ve sağlığınızla yakından ilgilenmek isteyebilirsiniz. Diyete başlayabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri finansal konular, maddi ve manevi değerler gündeme gelebilir. Kazançlar ve ödemeleri planlayabilirsiniz. Maddi kaynaklarınızı artıracak girişimlerle ilgilenebilirsiniz. 

Başak

Pazartesi günü kariyeriniz ve işinizle ilgili konular gündeme gelebilir. Salı ve çarşamba günleri sosyal çevrenizle zaman geçirebilirsiniz. Yeni bir sosyal çevreye girebilirsiniz. Toplantılara ve sosyal çalışmalara katılabilirsiniz. Perşembe günü iç dünyanıza çekilebilirsiniz. Meditasyon ve yoga yapabilirsiniz. Cuma günü sağlık kontrollerinizle ilgilenebilirsiniz. Meditasyon ve yoga ile ilgilenebilirsiniz. Gizli bir düşmanınız varsa bunu fark edebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri dış görünüşünüzü değiştirebilirsiniz. Diyete başlayabilirsiniz. Fiziksel sağlığınız ve dış görünüşünüzle ilgilenebilirsiniz. 

Terazi

Pazartesi günü günleri seyahat, eğitim ve yurt dışı bağlantılı konular gündeminize gelebilir. İnançlarınızla alakalı konularda araştırma yapabilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri kariyer konuları aktifleşecektir. Yeni bir iş veya bir proje başlatabilirsiniz. İşinizle ilgili değişiklikler yapabilirsiniz. Perşembe günü arkadaş gruplarınızla sosyal olabileceğiniz bir gün sizi beklemektedir. Cuma günü sosyal olabileceğiniz bir gün geçirebilirsiniz. Toplantılara ve sosyal projelere katılabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri sağlık kontrollerinizle ilgilenebilirsiniz. Meditasyon ve yoga ile ilgilenebilirsiniz. Gizli bir düşmanınız varsa bunu fark edebilirsiniz. Yalnız kalmak ve iç dünyanıza yönelmek isteyebilirsiniz. 

Akrep

Pazartesi günü başkalarından alacağınız paralar veya miras varsa bunlarla ilgili konular gündeminize gelebilir. Ödemeleriniz vergi, kredi, sigorta, faturalarınız gibi borçlarınızla ilgilenebilirsiniz. Kronik sağlık sorununuz varsa kontrole gidebilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri inançlarınız ve değerleriniz ile ilgili konular gündeme gelebilir. Yeni bir eğitime başlayabilirsiniz. Perşembe günü kariyerinizle ilgili planlamalar yapabilirsiniz. İşiniz, patronunuz, iş arkadaşlarınız veya iş yeriniz ile ilgili konular gündeminize gelebilir. Cuma günü kariyerinizle ilgili konular gündeme gelebilir. İşinizde yoğun bir gün geçirebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri sosyal olabilirsiniz. Toplantılara ve sosyal projelere katılabilirsiniz. 

Yay

Pazartesi günü ikili ilişkilerle ilgili konular daha çok ön plana çıkabilir. Ortak yapılacak işler gündeme gelebilir. Salı ve çarşamba günleri kendinizi yorgun hissedebilirsiniz. Kronik rahatsızlıklarınız nüksedebilir. Miras ve alacaklı olduğunuz gelirlerle ilgili konular gündeminize gelebilir. Perşembe günü kişisel gelişim ile ilgili konular, seyahatler gündeminize gelebilir. Tatile çıkabilirsiniz. Cuma günü yurtdışı ile ilgili ticaret, iletişim gibi konular gündeme gelebilir. Eğitim konuları gündeme gelebilir. Kişisel gelişiminiz için eğitimlere katılabilirsiniz. İnançlarınızı sorgulayacağınız bir gün yaşayabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri kariyerinizle ilgili konular gündeme gelebilir. İşinizle ilgili yoğun bir gün geçirebilirsiniz. 

Oğlak 

Pazartesi günü rutin yaptığınız günlük işlerinizle ilgilenebilirsiniz. Sağlık konularında hassasiyetler yaşayabilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleri ikili ilişkileriniz gündeme gelebilir. Biten sözleşmeleriniz varsa bunları yenileyebilirsiniz. Avukatlarınızla yapmanız gereken görüşmeleriniz varsa bunlar gündeminize gelebilir. Yeni ortak bir iş anlaşması yapabilirsiniz. Perşembe günü ödemeleriniz, kredi, sigorta gibi konuları gözden geçirebilirsiniz. Değiştirmek istediğiniz bir yer varsa bununla ilgilenebilirsiniz. Cuma günü krediler, sigortalar ve ödemelerin planlanması gündeminize gelebilir. Değiştirmek istediğiniz bir konu varsa bununla ilgili çalışmalar yapabilirsiniz. Miras konuları gündeme gelebilir. Cumartesi ve pazar günleri yurtdışı ile ilgili ticaret, iletişim gibi konular gündeme gelebilir. Eğitim konuları gündeme gelebilir. Kişisel gelişiminiz için eğitimlere katılabilirsiniz. İnançlarınızı sorgulayacağınız bir gün yaşayabilirsiniz. 

Kova

Pazartesi günü sanatsal etkinliklere katılabilirsiniz. Yatırım konuları ile ilgilenebilirsiniz. Çocuklar veya partnerinizle zaman geçirebilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri rutin günlük işlerinizle ilgili konular gündeminize gelebilir. Evinize evcil bir hayvan alabilirsiniz. Rutin işleriniz artabilir. Başkalarına hizmet ettiğiniz konulara bir yenisini ekleyebilirsiniz. Yeni iş girişimleri yapabilirsiniz. Perşembe günü ikili ilişkiler gündeminize gelebilir. Partnerinizle zaman geçirebilirsiniz. Sosyal olacağınız bir gün geçirebilirsiniz. Cuma günü ikili ilişkiler gündeminize gelebilir. Partnerinizle olan ilişkiniz, biz diyebilmeniz için gerekli konular gündeme gelebilir. Bitmiş sözleşmeler gündeminize gelebilir. Cumartesi ve pazar günleri krediler, sigortalar ve ödemelerin planlanması gündeminize gelebilir. Değiştirmek istediğiniz bir konu varsa bununla ilgili çalışmalar yapabilirsiniz. Miras konuları gündeme gelebilir. 

Balık 

Pazartesi günü ailevi konular gündeme gelebilir. Evinizde bir değişiklik yapacaksanız bunlarla ilgilenebilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri yatırımlarınızla ilgili konular gündeme gelebilir. Yeni bir hobiye başlangıç yapabilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Perşembe günü rutin işlerinizi düzenleyebilirsiniz. Çalışma ortamınızın düzenlenmesi gibi konularıyla ilgilenebilirsiniz. Sağlıkta hassasiyetleriniz olabilir. Evcil hayvanlarınızla ilgilenebilirsiniz. Cuma günü iş temponuz artabilir. Bu günlerde sağlığınıza dikkat etmeniz gerekebilir. Evcil hayvanınız varsa bunun bakımı ile ilgilenebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri ikili ilişkiler gündeminize gelebilir. Partnerinizle olan ilişkiniz, biz diyebilmeniz için gerekli konular gündeme gelebilir. Bitmiş sözleşmeler gündeminize gelebilir. 

16 Ekim 2021 Cumartesi

Haftalık Burç Yorumları (18- 24 Ekim 2021)

 


18 Ekim 2021 Ay Balık burcunda hareket etmeye devam edecek. Günün ilerleyen saatlerinde Ay Koç burcuna geçiş yapacak. Gün genelinde enerjinizi ailenizi ilgilendiren konulara yönlendire bilirsiniz. Ailenizle birlikte finansal konularla ilgili kararlar alabilirsiniz. Beklenmedik iş toplantılarına katılabilirsiniz. Sosyal çevrenizle aktif olabilirsiniz.

19 Ekim 2021 Ay Koç burcunda hareket etmeye devam edecek. Günün en önemli açısı Mars ve Jüpiter arasında yaşanacak olan trine açı olacaktır. Sosyal gruplarda etkinliklere katılabileceğiniz, güzel projelere imza atabileceğiniz bir gün yaşayabilirsiniz. Çocuklarla ilgili olaylar gündeme gelebilir. Toplumu ilgilendiren haberler gündeme gelebilir.

20 Ekim 2021 Ay Koç burucunda hareket etmeye devam edecek. Akşam saatlerinde Ay Boğa burcuna geçiş yapacak. Günün en önemli açısı Venüs Uranüs arasında gerçekleşecek uranüsyen açı olacaktır. Finansal kaynaklarla ilgili beklenmedik haberler ve döviz kurlarında ön görülmeyen hareketlenme olabilir. İlkokul ve orta öğretim kurumlarını ilgilendiren konularda gelişmeler olabilir. Bunlarla ilgili haberler alınabilir. Toplumu ilgilendiren konularla ilgili kısıtlamalar gelebilir. Gün içinde finansal kararlar almaktan kaçınılması gereken bir zaman dilimi olacaktır.

21 Ekim 2021 Ay Boğa burcunda ilerlemeye devam edecek. Duygularınızı ifade etmekte zorlanabileceğiniz bir gün yaşayabilirsiniz. Ruhsal olarak gerginlikler yaşayabilirsiniz. Günlük rutin işlerinizi tamamlamakta problem yaşayabilirsiniz. Diş ve kemik ağrıları yaşayabilirsiniz. Beklenmedik toplantılar gündeminize gelebilir. Sağlık konularıyla ilgili toplumu ilgilendiren kararlar alınabilir.

22 Ekim 2021 Ay Boğa burcunda hareket etmeye devam edecek. Günün en önemli açısı Mars Plüto arasında gerçekleşecek kare açı olacaktır. Yangın ve patlamalara karşı dikkatli olunmalıdır. Sosyal ortamlarda yaşanabilecek gerginliklere karşı dikkatli olmakta yarar var. Günlük rutin işleriniz artabilir. İletişim konularında sıkıntılar yaşanabilir. 

23 Ekim 2021 Ay Boğa burcunda hareket etmeye devam edecektir. Sabah saatlerinde Ay İkizler burcunda hareket etmeye devam edecektir. Sosyal çevrenizdeki kişilerle toplantılar planlayabilirsiniz. Sosyal olabileceğiniz bir gün olacaktır. Organizasyonlara katılabilirsiniz. Yeni ilişkiler kurabileceğiniz bir gün geçirebilirsiniz.

24 Ekim 2021 Ay İkizler burcunda hareket etmeye devam edecektir. Günün en önemli açısı Merkür ve Uranüs arasında gerçekleşecek 150° uranüsyen açı olacaktır. Sağlıkla ilgili toplumu ilgilendiren haberler alınabilir.  Beklenmedik haberler gündeme gelebilir. Rutin işlerinizde yoğunluk yaşayabilirsiniz. İkili ilişkilerle ilgili güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Partnerinizle güzel zaman geçirebileceğiniz bir gün. Bazılarınız sürpriz teklifler alabilir.

Koç

Pazartesi günü sağlığınızla ilgili kontrolleriniz varsa bununla ilgilenebilirsiniz. Yoga ve meditasyon çalışmaları yapabilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri toplum içinde kendinizi ön plana çıkartmak isteyebilirsiniz. Yeteneklerinizi ön plana çıkartabilirsiniz. Dış görünüşünüzle ilgilenebilirsiniz. Perşembe ve Cuma günleri maddi ve manevi değer konuları gündeme gelebilir. Finansal kaynaklarınızı artırmak için kararlar alabilirsiniz. Cumartesi ve Pazar günleri yakın çevrenizle zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Eğitim konuları gündeminize gelebilir. Sosyal medya da daha fazla zaman geçirebilirsiniz. Kısa seyahatler gündeminize gelebilir.

Boğa

Pazartesi günü sosyal çevrenizle zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Toplantılara katılabilirsiniz. Aktif olacağınız bir gün geçirebilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri sağlığınızla ilgili kontrolleriniz varsa bununla ilgilenebilirsiniz. Yoga ve meditasyon çalışmaları yapabilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri toplum içinde kendinizi ön plana çıkartmak isteyebilirsiniz. Yeteneklerinizi ön plana çıkartabilirsiniz. Dış görünüşünüzle ilgilenebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri maddi ve manevi değer konuları gündeme gelebilir. Finansal kaynaklarınızı artırmak için kararlar alabilirsiniz.

İkizler

Pazartesi günü iş temponuz artabilir. Toplantılara katılabilirsiniz. İşinizle ilgili yeni kararlar alabilir, yeni projeler başlatabilirsiniz. Kariyerinizi ilgilendiren konular gündemde olacaktır. Salı ve Çarşamba günleri sosyal çevrenizle zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Toplantılara katılabilirsiniz. Aktif olacağınız bir gün geçirebilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri sağlığınızla ilgili kontrolleriniz varsa bununla ilgilenebilirsiniz. Yoga ve meditasyon çalışmaları yapabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri toplum içinde kendinizi ön plana çıkartmak isteyebilirsiniz. Yeteneklerinizi ön plana çıkartabilirsiniz. Dış görünüşünüzle ilgilenebilirsiniz.

Yengeç

Pazartesi günü eğitim konuları gündeme gelebilir. Yurtdışında yaşayan iletişim de olduğunuz kişilerle olan ilişkileriniz gündeme gelebilir. Eşiniz varsa eşinizin ailesi ile ilgili konular gündeme gelebilir. Seyahat konuları gündeminize gelebilir. Salı ve Çarşamba günleri iş temponuz artabilir. Toplantılara katılabilirsiniz. İşinizle ilgili yeni kararlar alabilir, yeni projeler başlatabilirsiniz. Kariyerinizi ilgilendiren konular gündemde olacaktır. Perşembe ve Cuma günleri sosyal çevrenizle zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Toplantılara katılabilirsiniz. Aktif olacağınız bir gün geçirebilirsiniz. Cumartesi ve Pazar günleri sağlığınızla ilgili kontrolleriniz varsa bununla ilgilenebilirsiniz. Yoga ve meditasyon çalışmaları yapabilirsiniz.

Aslan

Pazartesi günü sigortalar, ödemeler gündeminize gelebilir. Başkalarından alacaklı olduğunuz maddi kaynaklar gündeme gelebilir. Kronik bir rahatsızlığınız varsa bununla ilgili kontrollere gidebilirsiniz. Ayak sağlığınızla ilgili hassasiyetler yaşayabilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleri eğitim konuları gündeme gelebilir. Yurtdışında yaşayan iletişim de olduğunuz kişilerle olan ilişkileriniz gündeme gelebilir. Eşiniz varsa eşinizin ailesi ile ilgili konular gündeme gelebilir. Seyahat konuları gündeminize gelebilir. Perşembe ve Cuma günleri iş temponuz artabilir. Toplantılara katılabilirsiniz. İşinizle ilgili yeni kararlar alabilir, yeni projeler başlatabilirsiniz. Kariyerinizi ilgilendiren konular gündemde olacaktır. Cumartesi ve pazar günleri sosyal çevrenizle zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Toplantılara katılabilirsiniz. Aktif olacağınız bir gün geçirebilirsiniz.

Başak

Pazartesi günü ikili ilişkilerde beklenmedik gelişmeler gündeminize gelebilir. Günü gelmiş sözleşmeler karşınıza çıkabilir. Ortaklıklarınız varsa bunlarla olan ikili ilişkinizde beklenmedik gelişmeler yaşanabilir. Salı ve Çarşamba günleri sigortalar, ödemeler gündeminize gelebilir. Başkalarından alacaklı olduğunuz maddi kaynaklar gündeme gelebilir. Kronik bir rahatsızlığınız varsa bununla ilgili kontrollere gidebilirsiniz. Ayak sağlığınızla ilgili hassasiyetler yaşayabilirsiniz. Perşembe ve Cuma günleri eğitim konuları gündeme gelebilir. Yurtdışında yaşayan iletişim de olduğunuz kişilerle olan ilişkileriniz gündeme gelebilir. Eşiniz varsa eşinizin ailesi ile ilgili konular gündeme gelebilir. Seyahat konuları gündeminize gelebilir. Cumartesi ve pazar günleri iş temponuz artabilir. Toplantılara katılabilirsiniz. İşinizle ilgili yeni kararlar alabilir, yeni projeler başlatabilirsiniz. Kariyerinizi ilgilendiren konular gündemde olacaktır.

Terazi

Pazartesi günü günlük rutin işlerinizde yoğunluk yaşayabilirsiniz. Evcil hayvanınız varsa genel sağlık bakımları ile ilgilenebilirsiniz. Ayaklarınız da ağrı gibi rahatsızlıklar yaşayabilirsiniz. Sağlıkla ilgili konular gündeminize gelebilir. Salı ve Çarşamba günleri ikili ilişkilerde beklenmedik gelişmeler gündeminize gelebilir. Yenilenmesi gereken sözleşmelerle ilgilenebilirsiniz. Ortaklıklarınız varsa bunlarla olan ikili ilişkinizde beklenmedik gelişmeler yaşanabilir. Perşembe ve Cuma günleri sigortalar, ödemeler gündeminize gelebilir. Başkalarından alacaklı olduğunuz maddi kaynaklar gündeme gelebilir. Kronik bir rahatsızlığınız varsa bununla ilgili kontrollere gidebilirsiniz. Ayak sağlığınızla ilgili hassasiyetler yaşayabilirsiniz. Cumartesi ve Pazar günleri eğitim konuları gündeme gelebilir. Yurtdışında yaşayan iletişim de olduğunuz kişilerle olan ilişkileriniz gündeme gelebilir. Eşiniz varsa eşinizin ailesi ile ilgili konular gündeme gelebilir. Seyahat konuları gündeminize gelebilir.

Akrep

Pazartesi günü partnerinizle güzel bir zaman geçirebilirsiniz. Çocuğu olanlar çocukları ile güzel keyifli zaman geçirebilir. Sanat faaliyetlerine katılabilirsiniz. Hobileriniz varsa bununla ilgilenebilirsiniz. Yeni bir hobi edinebilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleri günlük rutin işlerinizde yoğunluk yaşayabilirsiniz. Evcil hayvanınız varsa genel sağlık bakımları ile ilgilenebilirsiniz. Ayaklarınız da ağrı ve hassasiyet  yaşayabilirsiniz. Sağlıkla ilgili konular gündeminize gelebilir. Perşembe ve Cuma günleri ikili ilişkilerde beklenmedik gelişmeler gündeminize gelebilir. Günü gelmiş sözleşmeler karşınıza çıkabilir. Ortaklıklarınız varsa bunlarla olan ikili ilişkinizde beklenmedik gelişmeler yaşanabilir. Cumartesi ve Pazar günleri sigortalar, ödemeler gündeminize gelebilir. Başkalarından alacaklı olduğunuz maddi kaynaklar gündeme gelebilir. Kronik bir rahatsızlığınız varsa bununla ilgili kontrollere gidebilirsiniz. Ayak sağlığınızla ilgili hassasiyetler yaşayabilirsiniz.

Yay

Pazartesi günü ailevi konular gündeme gelebilir. Evinizde yaptıracağınız bir tadilat varsa bu gündeme gelebilir. Ailenizle daha çok zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Ev alımı ya da satışı ile ilgili konular gündeme gelebilir. Salı ve Çarşamba günleri partnerinizle güzel bir zaman geçirebilirsiniz. Çocuğu olanlar çocukları ile güzel keyifli zaman geçirebilir. Sanat faaliyetlerine katılabilirsiniz. Hobileriniz varsa bununla ilgilenebilirsiniz. Yeni bir hobi edinebilirsiniz. Perşembe ve Cuma günleri günlük rutin işlerinizde yoğunluk yaşayabilirsiniz. Evcil hayvanınız varsa genel sağlık bakımları ile ilgilenebilirsiniz. Ayaklarınız da ağrı ve hassasiyet yaşayabilirsiniz. Sağlıkla ilgili konular gündeminize gelebilir. Cumartesi ve Pazar günleri ikili ilişkilerde beklenmedik gelişmeler gündeminize gelebilir. Süresi bitmiş sözleşmeler karşınıza çıkabilir bunları yenilemek isteyebilirsiniz. Ortaklıklarınız varsa bunlarla olan ikili ilişkinizde beklenmedik gelişmeler yaşanabilir.

Oğlak

Pazartesi günü iletişim konuları gündeme gelebilir. Yakın çevrenizden kişilerle ilgili konular gündeminize gelebilir. Bunlarla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Sosyal medya da daha fazla zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Eğitim konuları gündeminize gelebilir. Aracınız varsa bakımı ile ilgilenmek isteyebilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleri ailevi konular gündeme gelebilir. Evinizde yaptıracağınız bir tadilat varsa bu gündeme gelebilir. Ailenizle daha çok zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Ev alımı ya da satışı ile ilgili konular gündeme gelebilir. Perşembe ve Cuma günleri partnerinizle güzel bir zaman geçirebilirsiniz. Çocuğu olanlar çocukları ile güzel keyifli zaman geçirebilir. Sanat faaliyetlerine katılabilirsiniz. Hobileriniz varsa bununla ilgilenebilirsiniz. Yeni bir hobi edinebilirsiniz. Cumartesi ve Pazar günleri günlük rutin işlerinizde yoğunluk yaşayabilirsiniz. Evcil hayvanınız varsa genel sağlık bakımları ile ilgilenebilirsiniz. Ayaklarınız da ağrı gibi rahatsızlıklar yaşayabilirsiniz. Sağlıkla ilgili konular gündeminize gelebilir.

Kova

Pazartesi günü maddi ve manevi değerlerle ilgili konular gündeme gelebilir. Bütçenizle ilgili planlamalar yapabilirsiniz. Kendinizi güvende hissetmek isteyebilirsiniz. Finansal kaynaklarınızı artırmak için planlar yapabilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleri iletişim konuları gündeme gelebilir. Yakın çevrenizden kişilerle ilgili konular gündeminize gelebilir. Bunlarla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Sosyal medya da daha fazla zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Eğitim konuları gündeminize gelebilir. Aracınız varsa bakımı ile ilgilenmek isteyebilirsiniz. Perşembe ve Cuma günleri ailevi konular gündeme gelebilir. Evinizde yaptıracağınız bir tadilat varsa bu gündeme gelebilir. Ailenizle daha çok zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Ev taşınması ile ilgili konular gündeme gelebilir. Cumartesi ve Pazar günleri partnerinizle güzel bir zaman geçirebilirsiniz. Çocuğu olanlar çocukları ile güzel keyifli zaman geçirebilir. Sanat faaliyetlerine katılabilirsiniz. Hobileriniz varsa bununla ilgilenebilirsiniz. Yeni bir hobi edinebilirsiniz.

Balık

Pazartesi günü kendinizi ikili ilişkilerde ön plana çıkartmak isteyebilirsiniz. Dış görünüşünüz de değişiklik yapabilirsiniz. Fiziksel sağlığınızla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Diyete başlayabilir, spor yapabilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleri maddi ve manevi değerlerle ilgili konular gündeme gelebilir. Bütçenizle ilgili planlamalar yapabilirsiniz. Kendinizi güvende hissetmek isteyebilirsiniz. Finansal kaynaklarınızı artırmak için planlar yapabilirsiniz. Perşembe ve Cuma günleri iletişim konuları gündeme gelebilir. Yakın çevrenizden kişilerle ilgili konular gündeminize gelebilir. Bunlarla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Sosyal medya da daha fazla zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Eğitim konuları gündeminize gelebilir. Aracınız varsa bakımı ile ilgilenmek isteyebilirsiniz. Cumartesi ve Pazar günleri ailevi konular gündeme gelebilir. Evinizde yaptıracağınız bir tadilat varsa bu gündeme gelebilir. Ailenizle daha çok zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Ev alımı ya da satışı ile ilgili konular gündeme gelebilir.

 

9 Ekim 2021 Cumartesi

Haftalık Burç Yorumları ( 11- 17 Ekim 2021 )

 


11 Ekim 2021 haftaya Ay yay burcunda hareket ederken başlayacağız. Sabah saatlerine doğru zamanın yöneticisi karmanın lordu dediğimiz Satürn Kova burcunda ileri harekete geçmek için durağan pozisyona geçecektir. İyilik yaparsanız iyilik bulacağınız 2 gün sizleri bekliyor olacak. Bu iki gün boyunca çevrenizdeki yardıma ihtiyacı olan canlılara yardım ediniz. Bir insanın ihtiyacını karşılayabilirsiniz. Ya da sokaktaki canlılar için yem ve su koyabilirsiniz. Bu süreçte yaptığınız iyilikler size geri dönecektir. Akşam saatlerinde Ay Oğlak burcunda hareket etmeye başlayacaktır. Gün genelinde Ay ile Neptün arasında gerçekleşecek açı, sosyal çevrenizde maddi ve manevi konuları gündeme getirebilir. Finansal konularda aldanmalar ve aldatılmalar yaşanabilir. Yanlış yatırımlar yapabilirsiniz. 

12 Ekim 2021 Ay Oğlak burcunda hareket etmeye devam edecektir. Günün en önemli açısı Merkür ve Uranüs arasında gerçekleşecek ani ve beklenmedik haberler alınabilir. Beklenmedik teklifler ve sözleşmeler imzalanabilir. Gün genelinde maddi ve manevi değerle ilgili sıkıntılar ortaya çıkabilir. Yakın çevrenizdeki kişilerin sağlık sorunları varsa bunlarla ilgili güzel haberler duyabilirsiniz. 

13 Ekim 2021 Ay Oğlak burcunda hareket etmeye devam edecek. Akşam saatlerinde  Ay Kova burcuna geçiş yapacak. Kronik rahatsızlığı olanlar hastane kontrolleriyle ilgilenebilirler. Ödemeler, sigortalar ve vergi ödemeleri gibi konular gündeminize gelebilir. Maddi sıkıntılar yaşayabilir ve gün genelinde gergin hissedebilirsiniz. Günün en önemli açısı akşam saatlerinde gerçekleşecek Venüs ve Satürn arasında gerçekleşecek olumlu açı kariyeriniz ile ilgili bir proje planlayabilirsiniz. 

14 Ekim 2021 Ay Kova burcunda hareket etmeye devam edecek. Günün en önemli açısı Güneş ve Neptün arasında gerçekleşecektir. Finansal kaynaklarınızı yönlendirmekte zorlanabilirsiniz. Finansal olarak aldanma, aldatılmalar ve dolandırılmalara karşı dikkat edilmesi gereken bir gün olacaktır. 

15 Ekim 2021 Ay Kova burcunda hareket etmeye devam edecektir. Günün en önemli açısı Güneş ve Jüpiter arasında gerçekleşecektir. Pozitif enerjilerin hakim olacağı bir gün geçirebilirsiniz. Dış görünüşünüzle ilgilenebilirsiniz. Kendinizi geliştirmek için araştırmalar yapabilir, çalışmalara katılabilirsiniz. 

16 Ekim 2021 Ay Kova burcunda hareket etmeye devam edecek. Sabahın ilk ışıklarına doğru Ay Balık burcuna geçiş yapacaktır. Öğle saatlerine doğru aile konuları ile ilgili sorunlar gündeminize gelebilir. Finansal konularla ilgili olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. 

17 Ekim 2021 Ay Balık burcunda hareket etmeye devam edecek. Gün genelinde gökyüzünde önemli açılar hakim olacak. Güneş Plüton arasında sert açı kesinleşecek. Mars ve Neptün arasında ise uranisyen açı gerçekleşecektir. Merkür ve Venüs arasında olumlu bir açı gerçekleşecek. Tüm bu açılara bakacak olursak işinizle ilgili bir sözleşme gündeme gelebilir. Güneş Plüton arasındaki açı özellikle sağlıkla ilgili problemler yaratabilir. Yıkıcı olaylara sebebiyet verebilir. Mars ve Neptün arasında gerçekleşecek açı finansal konularda beklenmedik sıkıntılar ve problemleri beraberinde getirebilir. 

Koç

Pazartesi günü içsel gerginlikler yaşayabilirsiniz. İç dünyanıza çekilebilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleri kariyerinizle ilgili konular gündeme gelebilir. Yoğun çalışma temposu ile birlikte alacağınız kararlar gündeminize gelebilir. Perşembe ve Cuma günleri sosyal çevrenizle iletişiminizde aksaklıklar yaşayabilirsiniz. Sosyal çevrenizle toplantılara katılabilirsiniz. Sosyal sorumluluk projelerinde yer alabilirsiniz. Cumartesi ve Pazar günleri hastane işleriniz varsa bunu halledebilirsiniz. İç dünyanıza çekilebilir meditasyon ve yoga çalışmaları yapabilirsiniz. Gizli bir düşmanınız varsa bunu öğrenebilirsiniz.

Boğa

Pazartesi günü değişim ve dönüşümü hayatınızda hissetmeye başlayabilirsiniz. Salı ve Çarşamba  günleri eğitim konuları ön planda olabilir. Seyahatler gündeminize gelebilir. Eşinizin ailesi ile ilgili konularla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Perşembe ve Cuma günleri kariyerinizle ilgili konular gündeminize gelebilir. Yoğun iş temposu içerisine girebilirsiniz. Cumartesi ve Pazar günleri sosyal çevrenizle zaman geçirebilirsiniz. İş toplantılarına katılabilirsiniz. Sosyal sorumluluk projelerinde yer alabilirsiniz. 

İkizler

Pazartesi günü İkili ilişkilerde, sözleşmelerde problemler yaşayabilirsiniz. Ben sen çatışmaları yaşanabilir. Salı ve Çarşamba günleri ödemeler, krediler gündeme gelebilir. Alacaklı olduğunuz finansal kaynaklar gündeminize gelebilir. Perşembe ve Cuma günleri eğitim, seyahat konuları gündeminize gelebilir. Kendinizi ifade etmekte sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Cumartesi ve Pazar günleri kariyerinizle ilgili konular gündeminize gelebilir. İş yoğunluğunuz artabilir. 

Yengeç

Pazartesi günü günlük rutin işlerin artabilir. Evcil hayvanları olanlar dostlarını veterinere götürme gibi konular karşılarına çıkabilir. Üstünde çalıştığınız bir işi tamamlayabilirsiniz. Sağlığınızla ilgili hassasiyetler oluşabilir. Salı ve Çarşamba günleri ikili ilişkiler ile ilgili konular gündeme gelebilir. Perşembe ve Cuma günleri ödemeler gündeminize gelebilir. Yine başkalarından gelir elde ediyorsanız bu konular gündeminize gelebilir. Hayatınızda değişiklik yapmak istediğiniz bir konu varsa bununla ilgili kararlar alabilirsiniz. Sizden gizlenene konular varsa bunlar ortaya çıkabilir. Cumartesi ve Pazar günleri eğitimle, seyahat veya ticaret konuları ortaya çıkabilir. Yurtdışı ile bağlantısı olan kişilerle iletişime geçebilirsiniz. 

Aslan 

Pazartesi günü aşk ilişkiniz, çocuklarınız varsa çocuklarınızla ilgili, kreatif yönünüz varsa bunlar gündeminize gelebilir. Aşk, çocuklar, yatırımlar ve hobilerle alakalı konular gündeminize gelebilir. Salı ve Çarşamba günleri günlük çalışmalarınız artabilir. Sorumluluklarınız sizi yorabilir. Perşembe ve Cuma günleri ikili ilişkiler ve bitmiş olan sözleşmelerin yenilenmesi gibi konular gündeminize gelebilir. Cumartesi ve Pazar günleri ödemeler ve finansal konular gündeme gelebilir. Başkalarından gelecek maddi kaynaklar gündeminize gelebilir. Banka kredileri, sigortalar, vergi gibi ödemelerde gündeme gelebilir.

Başak

Pazartesi günü aile içi konular gündeme gelebilir. Salı ve Çarşamba günleri aşk ilişkiniz, etrafınızdaki çocuklar, hobilerinizle ilgili konular gündeme gelebilir. Perşembe ve Cuma günleri günlük işlerle alakalı konular gündeminize gelebilir. Sağlık konulara gündeme gelebilir. Evcil hayvanınız varsa dostunuzun veteriner kontrolüne gidebilirsiniz. Cumartesi ve Pazar günleri ikili ilişkiler ve ortaklıklarla ilgili konular gündeminize gelebilir. 

Terazi

Pazartesi günü yakın çevrenizle olan iletişiminiz gündeme gelebilir. Yakın çevrenizde sağlık problemi yaşayan varsa bunların sağlıkları ile ilgili duyumlar alabilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleri aile içi konular gündeminize gelebilir. Perşembe ve Cuma günleri hobiler, aşk ilişkileri gündeminize gelebilir. Yatırım konuları ile ilgilenebilirsiniz. Sanatsal faaliyetlere katılabilirsiniz. Cumartesi ve Pazar günleri günlük rutin işlerinizle ilgilenebilirsiniz. Sağlıkla ilgili konular gündeminize gelebilir.

Akrep

Pazartesi günü maddi kaynaklarınızla ilgili konular gündem gelebilir. Maddi kaynaklarınızla ilgili konular gündeme gelebilir. Salı ve Çarşamba günleri yakın çevrenizle olan iletişiminiz ve eğitimlerle ilgili konular gündeme gelebilir. Perşembe ve Cuma günleri aile içi konular gündemde olacaktır.  Aile içi ilişkiler ve evinizle ilgili konular gündeminize gelebilir. Evinizde yaptırmanız gereken bir tadilat işiniz varsa bununla ilgilenebilirsiniz. Cumartesi ve Pazar günleri sanatsal faaliyetlere katılabilirsiniz. Yatırımlarınızla ilgilenebilirsiniz. Eğlenmek için faaliyetlerde bulunabilirsiniz. Aşk ve flört ilişkileri gündeminize gelebilir. Çocuğu olanlar çocukları ile ilgilenebilir. 

Yay

Pazartesi günü fiziksel sağlığınız, dış görünüşünüzle ilgili konular gündeme gelebilir. İç dünyanız, dış görünüşünüz ve bunlarla ilgili konular gündeminize gelebilir.  Salı ve Çarşamba günleri maddi konular gündeminize gelebilir. Perşembe ve Cuma günleri yakın çevreniz, akraba ve kardeşlerinizle ilgili haberler alabilirsiniz. İletişim odaklı bir gün geçirebilirsiniz. Cumartesi ve Pazar günleri aileyi ilgilendiren konular gündeme gelebilir. Evinizde bir tadilat yapacaksanız bu gündeme gelebilir. 

Oğlak

Pazartesi günü içinize kapanabilirsiniz. Sizden gizlenen konular açığa çıkabilir. Sağlıkla ilgili konular gündeminize gelebilir. Psikolojinizi ilgilendiren konularda sorunlar ortaya çıkabilir. Salı ve Çarşamba günleri fiziksel dış görünüşünüzle ilgili konular gündeminize gelebilir. Perşembe ve Cuma günleri finansal kaynaklarınız ile ilgili planlamalarınız gündeminize gelebilir. Cumartesi ve Pazar günleri yakın çevrenizle olan ilişkileriniz yoğunlaşabilir. Sosyal medya ve iletişim konuları ön plana çıkabilir. 

Kova

Pazartesi günü sosyal çevrenizle ilişkileriniz artabilir. Sosyal çevrenizden ayrılabilirsiniz. Yeni bir sosyal çevreye girebilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleri iç dünyanıza yönelebilir meditasyon yapabilirsiniz. Perşembe ve Cuma günleri dış görünüşünüzle ilgilenebilirsiniz. Ben merkezci olup fark edilmek isteyebilirsiniz. Fiziksel sağlığınızla yakından ilgilenebilirsiniz. Sağlıklı beslenmek isteyebilirsiniz. Cumartesi ve Pazar günleri finansal konularınız gündeme gelebilir. Kazançlarınızı artırmak için yeni arayışlar içerisine girebilirsiniz.

Balık

Pazartesi günü kariyeriniz ve işinizle alakalı konular gündeminize gelebilir. Kariyerinizde yapmış olduğunuz bir çalışmayı tamamlayabilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleri sosyal çevrenizle iletişiminiz artabilir. arkadaşlarınızla hoş vakitler geçirebilirsiniz. Perşembe ve Cuma günleri sağlığınızla yakından ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Hastane ile ilgili işleriniz varsa bunları halledebilirsiniz. İç dünyanıza yönelebilir, meditasyon ve yoga yapabilirsiniz. Cumartesi ve Pazar günleri fiziksel sağlığınızla ilgilenebilirsiniz. Dış görünüşünüzle ilgili değişiklikler yapabilirsiniz. İkili ilişkilerde ben merkezci olabilirsiniz ve kendinizi ön plana çıkartmak için her işte öne atılabilirsiniz. İnsanlara yapabildiklerinizi kanıtlamak isteyebilirsiniz.

3 Ekim 2021 Pazar

Haftalık Burç Yorumları (4- 10 Ekim 2021)

 


4 Ekim 2021 haftaya Ay Aslan burcunda hareket ederken başlıyoruz. Günün ilerleyen saatlerinde Ay Başak burcuna geçiş yapacaktır. Gün genelinde zorlu enerjiler gökyüzüne hakim olacaktır. Eğitim konuları, medya, yatırım ve çocuklarla ilgili konular gündeme gelebilir. Ödemeler de sıkıntılar çıkabilir. Yeni fiyat artışları gündeme gelebilir. Çalışma ortamıyla alakalı sıkıntılar gündeme gelebilir. 

5 Ekim 2021 Ay Başak burcunda hareket etmeye devam edecek. Uzun zamandır görüşmediğiniz insanlar karşınıza çıkabilir. Aile bireyleri ile sosyal etkinliklere katılabilirsiniz. Yapmış olduğunuz işinizle alakalı problemler çıkabilir. 

6 Ekim 2021 Ay Başak burcunda hareket etmeye devam edecek. İlerleyen saatlerde Ay Terazi burcuna geçiş yapacaktır. Günün en önemli açısı Merkür Neptün arasında gerçekleşecek. Aldanma ve aldatılmalara karşı dikkatli olunuz. Aile içi sağlık konuları gündeme gelebilir. 

7 Ekim 2021 Ay Terazi burcunda hareket etmeye devam edecek. Günün en önemli göksel olayı saat 14:05 de Terazi burcunda gerçekleşecek yeni ay olacaktır. İş ve kariyerde problemler yaşanırken ani oluşacak sosyal çevre ve sivil toplum örgütlerinin olayları gündeme gelebilir. 

8 Ekim 2021 Ay Terazi burcunda hareket etmeye devam edecek. İlerleyen saatlerde Ay Akrep burcuna geçiş yapacaktır. Günün en önemli açısı Güneş Uranüs arasında gerçekleşecek. Aile içi sosyal ortamda yapılacak değişiklikler. Sivil toplum derneklerine üye olmak ve bunların etkinliklerine katılmak istenebilir. Özgürlük isteği ön planda olacak bir gün yaşayabilirsiniz. Toplumu ilgilendiren konularda özgürlük isteği ön plana çıkabilir. 

9 Ekim 2021 Ay Akrep burcunda ilerlemeye devam edecektir. Günün en önemli açısı Güneş ve Mars arasında oluşacak kavuşum açısı olacaktır. Sanatsal faaliyetlere ve hobilere olan ilginiz artabilir. Kendinizi ön plana çıkartabilirsiniz. Yatırımlarla ilgili yanlış kararlar verebilirsiniz. 

10 Ekim 2021 Ay Akrep burcunda ilerlemeye devam edecektir. Günün ilerleyen saatlerinde Ay Yay burcunda hareket etmeye başlayacaktır. Günün en önemli açısı Güneş ve Merkür arasında gerçekleşecektir. Eski aşklar geri gelebilir ya da karşılaşabilirsiniz. Çocuklarla ilgili ertelenmiş konular gündeme gelebilir. 

Koç

Pazartesi günü partneriniz veya çocuklarınızla olan ilişkileriniz gündeme gelebilir. Sanatsal faaliyetlerde bulunabilirsiniz. Yatırımlarınızla ilgilenebilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleri iş temponuz artabilir. Bu günlerde sağlığınıza dikkat etmeniz gerekebilir. Evcil hayvanınız varsa bunun bakımı ile ilgilenebilirsiniz. Perşembe ve Cuma günleri ikili ilişkiler gündeminize gelebilir. Partnerinizle olan ilişkiniz, biz diyebilmeniz için gerekli konular gündeme gelebilir. Cumartesi ve Pazar günü ödemelerin planlanması gündeminize gelebilir. Değiştirmek istediğiniz bir konu varsa bununla ilgili çalışmalar yapabilirsiniz. 

Boğa

Pazartesi günü ailevi konular gündeminize gelebilir. Ailenizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Evinizde tadilat etmeniz gereken yer varsa bununla ilgilenebilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleri çocuklarla ilgili konular gündeminize gelebilir. Bazılarınız yatırımları ile ilgili konulara ağırlık verirken bazılarınız sanatsal faaliyetlerle ilgilenebilir. Perşembe ve Cuma günleri rutin günlük işlerinizle ilgilenebilirsiniz. İşleriniz yoğunlaşabilir. Yoğun koşuşturma içerisinde sağlığınızı ihmal etmemenizi öneririm. Cumartesi ve Pazar günü ikili görüşmeleriniz artabilir. Partnerinizle zaman geçirebilirsiniz. Ortak yaptığınız işler barsa bunlarla ilgilenebilirsiniz. 

İkizler

Pazartesi günü iletişim, seyahat, alışveriş ve eğitim ile ilgili konular gündeminize gelebilir. Arabanız varsa bunun bakımı ile ilgilenebilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleri ailevi konular gündeme gelebilir. Eviniz ile ilgili konular gündeme gelebilir.  Perşembe ve Cuma günleri hobilerinizle ilgilenebilirsiniz. Yatırım konuları ile ilgilenebilirsiniz. Partnerinizle varsa çocuklarınızla daha yakından ilgilenebilirsiniz. Keyifli zamanlar geçirebilirsiniz. Cumartesi ve Pazar günü günlük işleriniz artabilir. Hizmet konuları gündeme gelebilir. Evcil hayvanlarınızla ilgilenebilirsiniz. 

Yengeç

Pazartesi günü finansal konular, maddi ve manevi değerler gündeme gelebilir. Kazançlar ve ödemeleri planlayabilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleri yoğun iletişim içerisine girebilirsiniz. Seyahat ve eğitim planlamaları gündeme gelebilir. Aracınız varsa bakımı ile ilgilenebilirsiniz. Perşembe ve Cuma günleri ailevi konular gündeme gelebilir. Eviniz ile ilgili konular gündeme gelebilir. Evinizi düzenleyebilirsiniz. Cumartesi ve Pazar günü partnerinizle varsa çocuklarınızla keyifli eğlenceli zamanlar geçirebilirsiniz. Hobilerinizle ilgilenebilirsiniz. 

Aslan

Pazartesi günü ikili ilişkilerde kendinizi ön plana çıkartmak isteyebilirsiniz. Dış görünüşünüzle ve sağlığınızla yakından ilgilenmek isteyebilirsiniz. Diyete başlayabilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleri finansal konular, maddi ve manevi değerler gündeme gelebilir. Kazançlar ve ödemeleri planlayabilirsiniz. Maddi kaynaklarınızı artıracak girişimlerle ilgilenebilirsiniz. Perşembe ve Cuma günleri yakın çevrenizle ilgilenebilirsiniz. Yoğun iletişim odaklı, sosyal medya da daha fazla zaman geçirebilirsiniz. Seyahat ve eğitim planlamaları gündeme gelebilir. Aracınız varsa bakımı ile ilgilenebilirsiniz. Cumartesi ve Pazar günü ailevi konular gündeminize gelebilir. Ailenizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Evinizde tadilat etmeniz gereken yer varsa bununla ilgilenebilirsiniz.

Başak

Pazartesi günü sağlık kontrollerinizle ilgilenebilirsiniz. Meditasyon ve yoga ile ilgilenebilirsiniz. Gizli bir düşmanınız varsa bunu fark edebilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleri dış görünüşünüzü değiştirebilirsiniz. Diyete başlayabilirsiniz. Fiziksel sağlığınız ve dış görünüşünüzle ilgilenebilirsiniz. Perşembe ve Cuma günleri maddi ve manevi değerleriniz gündeme gelebilir. Bütçeniz ile ilgili planlamalar yapabilirsiniz. Cumartesi ve Pazar günü iletişim, seyahat, alışveriş ve eğitim ile ilgili konular gündeminize gelebilir. Arabanız varsa bunun bakımı ile ilgilenebilirsiniz. Seyahat edebilirsiniz. Yakın çevreniz, kardeşlerinizle iletişim içinde olabilirsiniz birlikte bugünü geçirebilirsiniz. 

Terazi

Pazartesi günü sosyal olabileceğiniz bir gün geçirebilirsiniz. Toplantılara ve sosyal projelere katılabilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleri sağlık kontrollerinizle ilgilenebilirsiniz. Meditasyon ve yoga ile ilgilenebilirsiniz. Gizli bir düşmanınız varsa bunu fark edebilirsiniz. Yalnız kalmak ve iç dünyanıza yönelmek isteyebilirsiniz. Perşembe ve Cuma günleri dış görünüşünüzü değiştirebilirsiniz. Diyete başlayabilirsiniz. Fiziksel sağlığınız ve dış görünüşünüzle ilgilenebilirsiniz. Cumartesi ve Pazar günü  maddi ve manevi değerleriniz gündeme gelebilir. Bütçeniz ile ilgili planlamalar yapabilirsiniz.

Akrep

Pazartesi günü kariyerinizle ilgili konular gündeme gelebilir. İşinizde yoğun bir gün geçirebilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleri sosyal olabilirsiniz. Toplantılara ve sosyal projelere katılabilirsiniz. Perşembe ve Cuma günleri sağlık kontrollerinizle ilgilenebilirsiniz. Meditasyon ve yoga ile ilgilenebilirsiniz. Gizli bir düşmanınız varsa bunu fark edebilirsiniz. Yalnız kalmak ve iç dünyanıza yönelmek isteyebilirsiniz. Cumartesi ve Pazar günü dış görünüşünüzü değiştirebilirsiniz. Diyete başlayabilirsiniz. Fiziksel sağlığınız ve dış görünüşünüzle ilgilenebilirsiniz. 

Yay

Pazartesi günü yurtdışı ile ilgili ticaret, iletişim gibi konular gündeme gelebilir. Eğitim konuları gündeme gelebilir. Kişisel gelişiminiz için eğitimlere katılabilirsiniz. İnançlarınızı sorgulayacağınız bir gün yaşayabilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleri kariyerinizle ilgili konular gündeme gelebilir. İşinizde yoğun bir gün geçirebilirsiniz. Yeni iş projelerine başlayabilirsiniz. Perşembe ve Cuma günleri sosyal olabilirsiniz. Toplantılara ve sosyal projelere katılabilirsiniz. Cumartesi ve Pazar günü meditasyon ve yoga ile ilgilenebilirsiniz. Yalnız kalmak ve iç dünyanıza yönelmek isteyebilirsiniz.

Oğlak

Pazartesi günü krediler, sigortalar ve ödemelerin planlanması gündeminize gelebilir. Değiştirmek istediğiniz bir konu varsa bununla ilgili çalışmalar yapabilirsiniz. Miras konuları gündeme gelebilir. Salı ve Çarşamba günleri yurtdışı ile ilgili ticaret, iletişim gibi konular gündeme gelebilir. Eğitim konuları gündeme gelebilir. Kişisel gelişiminiz için eğitimlere katılabilirsiniz. İnançlarınızı sorgulayacağınız bir gün yaşayabilirsiniz. Perşembe ve Cuma günleri kariyerinizle ilgili konular gündeme gelebilir. İşinizde yoğun bir gün geçirebilirsiniz. Yeni iş projelerine başlayabilirsiniz. Cumartesi ve Pazar günü sevdiklerinizle sosyal etkinliklere katılabileceğiniz bir gün geçirebilirsiniz. 

Kova

Pazartesi günü ikili ilişkiler gündeminize gelebilir. Partnerinizle olan ilişkiniz, biz diyebilmeniz için gerekli konular gündeme gelebilir. Bitmiş sözleşmeler gündeminize gelebilir. Salı ve Çarşamba  günleri krediler, sigortalar ve ödemelerin planlanması gündeminize gelebilir. Değiştirmek istediğiniz bir konu varsa bununla ilgili çalışmalar yapabilirsiniz. Miras konuları gündeme gelebilir. Perşembe ve Cuma günleri  yurtdışı ile ilgili ticaret, iletişim gibi konular gündeme gelebilir. Eğitim konuları gündeme gelebilir. Kişisel gelişiminiz için eğitimlere katılabilirsiniz. İnançlarınızı sorgulayacağınız bir gün yaşayabilirsiniz. Cumartesi ve Pazar günü kariyerinizle ilgilenebilirsiniz. Yeni projeler planlayabilirsiniz. 

Balık

Pazartesi günü iş temponuz artabilir. Bu günlerde sağlığınıza dikkat etmeniz gerekebilir. Evcil hayvanınız varsa bunun bakımı ile ilgilenebilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleri ikili ilişkiler gündeminize gelebilir. Partnerinizle olan ilişkiniz, biz diyebilmeniz için gerekli konular gündeme gelebilir. Bitmiş sözleşmeler gündeminize gelebilir. Perşembe ve Cuma günleri krediler, sigortalar ve ödemelerin planlanması gündeminize gelebilir. Değiştirmek istediğiniz bir konu varsa bununla ilgili çalışmalar yapabilirsiniz. Miras konuları gündeme gelebilir. Cumartesi ve Pazar günü yurtdışı ile ilgili ticaret, iletişim gibi konular gündeme gelebilir. Eğitim konuları gündeme gelebilir. Kişisel gelişiminiz için eğitimlere katılabilirsiniz. İnançlarınızı sorgulayacağınız bir gün yaşayabilirsiniz.