9 Ekim 2021 Cumartesi

Haftalık Burç Yorumları ( 11- 17 Ekim 2021 )

 


11 Ekim 2021 haftaya Ay yay burcunda hareket ederken başlayacağız. Sabah saatlerine doğru zamanın yöneticisi karmanın lordu dediğimiz Satürn Kova burcunda ileri harekete geçmek için durağan pozisyona geçecektir. İyilik yaparsanız iyilik bulacağınız 2 gün sizleri bekliyor olacak. Bu iki gün boyunca çevrenizdeki yardıma ihtiyacı olan canlılara yardım ediniz. Bir insanın ihtiyacını karşılayabilirsiniz. Ya da sokaktaki canlılar için yem ve su koyabilirsiniz. Bu süreçte yaptığınız iyilikler size geri dönecektir. Akşam saatlerinde Ay Oğlak burcunda hareket etmeye başlayacaktır. Gün genelinde Ay ile Neptün arasında gerçekleşecek açı, sosyal çevrenizde maddi ve manevi konuları gündeme getirebilir. Finansal konularda aldanmalar ve aldatılmalar yaşanabilir. Yanlış yatırımlar yapabilirsiniz. 

12 Ekim 2021 Ay Oğlak burcunda hareket etmeye devam edecektir. Günün en önemli açısı Merkür ve Uranüs arasında gerçekleşecek ani ve beklenmedik haberler alınabilir. Beklenmedik teklifler ve sözleşmeler imzalanabilir. Gün genelinde maddi ve manevi değerle ilgili sıkıntılar ortaya çıkabilir. Yakın çevrenizdeki kişilerin sağlık sorunları varsa bunlarla ilgili güzel haberler duyabilirsiniz. 

13 Ekim 2021 Ay Oğlak burcunda hareket etmeye devam edecek. Akşam saatlerinde  Ay Kova burcuna geçiş yapacak. Kronik rahatsızlığı olanlar hastane kontrolleriyle ilgilenebilirler. Ödemeler, sigortalar ve vergi ödemeleri gibi konular gündeminize gelebilir. Maddi sıkıntılar yaşayabilir ve gün genelinde gergin hissedebilirsiniz. Günün en önemli açısı akşam saatlerinde gerçekleşecek Venüs ve Satürn arasında gerçekleşecek olumlu açı kariyeriniz ile ilgili bir proje planlayabilirsiniz. 

14 Ekim 2021 Ay Kova burcunda hareket etmeye devam edecek. Günün en önemli açısı Güneş ve Neptün arasında gerçekleşecektir. Finansal kaynaklarınızı yönlendirmekte zorlanabilirsiniz. Finansal olarak aldanma, aldatılmalar ve dolandırılmalara karşı dikkat edilmesi gereken bir gün olacaktır. 

15 Ekim 2021 Ay Kova burcunda hareket etmeye devam edecektir. Günün en önemli açısı Güneş ve Jüpiter arasında gerçekleşecektir. Pozitif enerjilerin hakim olacağı bir gün geçirebilirsiniz. Dış görünüşünüzle ilgilenebilirsiniz. Kendinizi geliştirmek için araştırmalar yapabilir, çalışmalara katılabilirsiniz. 

16 Ekim 2021 Ay Kova burcunda hareket etmeye devam edecek. Sabahın ilk ışıklarına doğru Ay Balık burcuna geçiş yapacaktır. Öğle saatlerine doğru aile konuları ile ilgili sorunlar gündeminize gelebilir. Finansal konularla ilgili olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. 

17 Ekim 2021 Ay Balık burcunda hareket etmeye devam edecek. Gün genelinde gökyüzünde önemli açılar hakim olacak. Güneş Plüton arasında sert açı kesinleşecek. Mars ve Neptün arasında ise uranisyen açı gerçekleşecektir. Merkür ve Venüs arasında olumlu bir açı gerçekleşecek. Tüm bu açılara bakacak olursak işinizle ilgili bir sözleşme gündeme gelebilir. Güneş Plüton arasındaki açı özellikle sağlıkla ilgili problemler yaratabilir. Yıkıcı olaylara sebebiyet verebilir. Mars ve Neptün arasında gerçekleşecek açı finansal konularda beklenmedik sıkıntılar ve problemleri beraberinde getirebilir. 

Koç

Pazartesi günü içsel gerginlikler yaşayabilirsiniz. İç dünyanıza çekilebilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleri kariyerinizle ilgili konular gündeme gelebilir. Yoğun çalışma temposu ile birlikte alacağınız kararlar gündeminize gelebilir. Perşembe ve Cuma günleri sosyal çevrenizle iletişiminizde aksaklıklar yaşayabilirsiniz. Sosyal çevrenizle toplantılara katılabilirsiniz. Sosyal sorumluluk projelerinde yer alabilirsiniz. Cumartesi ve Pazar günleri hastane işleriniz varsa bunu halledebilirsiniz. İç dünyanıza çekilebilir meditasyon ve yoga çalışmaları yapabilirsiniz. Gizli bir düşmanınız varsa bunu öğrenebilirsiniz.

Boğa

Pazartesi günü değişim ve dönüşümü hayatınızda hissetmeye başlayabilirsiniz. Salı ve Çarşamba  günleri eğitim konuları ön planda olabilir. Seyahatler gündeminize gelebilir. Eşinizin ailesi ile ilgili konularla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Perşembe ve Cuma günleri kariyerinizle ilgili konular gündeminize gelebilir. Yoğun iş temposu içerisine girebilirsiniz. Cumartesi ve Pazar günleri sosyal çevrenizle zaman geçirebilirsiniz. İş toplantılarına katılabilirsiniz. Sosyal sorumluluk projelerinde yer alabilirsiniz. 

İkizler

Pazartesi günü İkili ilişkilerde, sözleşmelerde problemler yaşayabilirsiniz. Ben sen çatışmaları yaşanabilir. Salı ve Çarşamba günleri ödemeler, krediler gündeme gelebilir. Alacaklı olduğunuz finansal kaynaklar gündeminize gelebilir. Perşembe ve Cuma günleri eğitim, seyahat konuları gündeminize gelebilir. Kendinizi ifade etmekte sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Cumartesi ve Pazar günleri kariyerinizle ilgili konular gündeminize gelebilir. İş yoğunluğunuz artabilir. 

Yengeç

Pazartesi günü günlük rutin işlerin artabilir. Evcil hayvanları olanlar dostlarını veterinere götürme gibi konular karşılarına çıkabilir. Üstünde çalıştığınız bir işi tamamlayabilirsiniz. Sağlığınızla ilgili hassasiyetler oluşabilir. Salı ve Çarşamba günleri ikili ilişkiler ile ilgili konular gündeme gelebilir. Perşembe ve Cuma günleri ödemeler gündeminize gelebilir. Yine başkalarından gelir elde ediyorsanız bu konular gündeminize gelebilir. Hayatınızda değişiklik yapmak istediğiniz bir konu varsa bununla ilgili kararlar alabilirsiniz. Sizden gizlenene konular varsa bunlar ortaya çıkabilir. Cumartesi ve Pazar günleri eğitimle, seyahat veya ticaret konuları ortaya çıkabilir. Yurtdışı ile bağlantısı olan kişilerle iletişime geçebilirsiniz. 

Aslan 

Pazartesi günü aşk ilişkiniz, çocuklarınız varsa çocuklarınızla ilgili, kreatif yönünüz varsa bunlar gündeminize gelebilir. Aşk, çocuklar, yatırımlar ve hobilerle alakalı konular gündeminize gelebilir. Salı ve Çarşamba günleri günlük çalışmalarınız artabilir. Sorumluluklarınız sizi yorabilir. Perşembe ve Cuma günleri ikili ilişkiler ve bitmiş olan sözleşmelerin yenilenmesi gibi konular gündeminize gelebilir. Cumartesi ve Pazar günleri ödemeler ve finansal konular gündeme gelebilir. Başkalarından gelecek maddi kaynaklar gündeminize gelebilir. Banka kredileri, sigortalar, vergi gibi ödemelerde gündeme gelebilir.

Başak

Pazartesi günü aile içi konular gündeme gelebilir. Salı ve Çarşamba günleri aşk ilişkiniz, etrafınızdaki çocuklar, hobilerinizle ilgili konular gündeme gelebilir. Perşembe ve Cuma günleri günlük işlerle alakalı konular gündeminize gelebilir. Sağlık konulara gündeme gelebilir. Evcil hayvanınız varsa dostunuzun veteriner kontrolüne gidebilirsiniz. Cumartesi ve Pazar günleri ikili ilişkiler ve ortaklıklarla ilgili konular gündeminize gelebilir. 

Terazi

Pazartesi günü yakın çevrenizle olan iletişiminiz gündeme gelebilir. Yakın çevrenizde sağlık problemi yaşayan varsa bunların sağlıkları ile ilgili duyumlar alabilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleri aile içi konular gündeminize gelebilir. Perşembe ve Cuma günleri hobiler, aşk ilişkileri gündeminize gelebilir. Yatırım konuları ile ilgilenebilirsiniz. Sanatsal faaliyetlere katılabilirsiniz. Cumartesi ve Pazar günleri günlük rutin işlerinizle ilgilenebilirsiniz. Sağlıkla ilgili konular gündeminize gelebilir.

Akrep

Pazartesi günü maddi kaynaklarınızla ilgili konular gündem gelebilir. Maddi kaynaklarınızla ilgili konular gündeme gelebilir. Salı ve Çarşamba günleri yakın çevrenizle olan iletişiminiz ve eğitimlerle ilgili konular gündeme gelebilir. Perşembe ve Cuma günleri aile içi konular gündemde olacaktır.  Aile içi ilişkiler ve evinizle ilgili konular gündeminize gelebilir. Evinizde yaptırmanız gereken bir tadilat işiniz varsa bununla ilgilenebilirsiniz. Cumartesi ve Pazar günleri sanatsal faaliyetlere katılabilirsiniz. Yatırımlarınızla ilgilenebilirsiniz. Eğlenmek için faaliyetlerde bulunabilirsiniz. Aşk ve flört ilişkileri gündeminize gelebilir. Çocuğu olanlar çocukları ile ilgilenebilir. 

Yay

Pazartesi günü fiziksel sağlığınız, dış görünüşünüzle ilgili konular gündeme gelebilir. İç dünyanız, dış görünüşünüz ve bunlarla ilgili konular gündeminize gelebilir.  Salı ve Çarşamba günleri maddi konular gündeminize gelebilir. Perşembe ve Cuma günleri yakın çevreniz, akraba ve kardeşlerinizle ilgili haberler alabilirsiniz. İletişim odaklı bir gün geçirebilirsiniz. Cumartesi ve Pazar günleri aileyi ilgilendiren konular gündeme gelebilir. Evinizde bir tadilat yapacaksanız bu gündeme gelebilir. 

Oğlak

Pazartesi günü içinize kapanabilirsiniz. Sizden gizlenen konular açığa çıkabilir. Sağlıkla ilgili konular gündeminize gelebilir. Psikolojinizi ilgilendiren konularda sorunlar ortaya çıkabilir. Salı ve Çarşamba günleri fiziksel dış görünüşünüzle ilgili konular gündeminize gelebilir. Perşembe ve Cuma günleri finansal kaynaklarınız ile ilgili planlamalarınız gündeminize gelebilir. Cumartesi ve Pazar günleri yakın çevrenizle olan ilişkileriniz yoğunlaşabilir. Sosyal medya ve iletişim konuları ön plana çıkabilir. 

Kova

Pazartesi günü sosyal çevrenizle ilişkileriniz artabilir. Sosyal çevrenizden ayrılabilirsiniz. Yeni bir sosyal çevreye girebilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleri iç dünyanıza yönelebilir meditasyon yapabilirsiniz. Perşembe ve Cuma günleri dış görünüşünüzle ilgilenebilirsiniz. Ben merkezci olup fark edilmek isteyebilirsiniz. Fiziksel sağlığınızla yakından ilgilenebilirsiniz. Sağlıklı beslenmek isteyebilirsiniz. Cumartesi ve Pazar günleri finansal konularınız gündeme gelebilir. Kazançlarınızı artırmak için yeni arayışlar içerisine girebilirsiniz.

Balık

Pazartesi günü kariyeriniz ve işinizle alakalı konular gündeminize gelebilir. Kariyerinizde yapmış olduğunuz bir çalışmayı tamamlayabilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleri sosyal çevrenizle iletişiminiz artabilir. arkadaşlarınızla hoş vakitler geçirebilirsiniz. Perşembe ve Cuma günleri sağlığınızla yakından ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Hastane ile ilgili işleriniz varsa bunları halledebilirsiniz. İç dünyanıza yönelebilir, meditasyon ve yoga yapabilirsiniz. Cumartesi ve Pazar günleri fiziksel sağlığınızla ilgilenebilirsiniz. Dış görünüşünüzle ilgili değişiklikler yapabilirsiniz. İkili ilişkilerde ben merkezci olabilirsiniz ve kendinizi ön plana çıkartmak için her işte öne atılabilirsiniz. İnsanlara yapabildiklerinizi kanıtlamak isteyebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder