16 Ekim 2021 Cumartesi

Haftalık Burç Yorumları (18- 24 Ekim 2021)

 


18 Ekim 2021 Ay Balık burcunda hareket etmeye devam edecek. Günün ilerleyen saatlerinde Ay Koç burcuna geçiş yapacak. Gün genelinde enerjinizi ailenizi ilgilendiren konulara yönlendire bilirsiniz. Ailenizle birlikte finansal konularla ilgili kararlar alabilirsiniz. Beklenmedik iş toplantılarına katılabilirsiniz. Sosyal çevrenizle aktif olabilirsiniz.

19 Ekim 2021 Ay Koç burcunda hareket etmeye devam edecek. Günün en önemli açısı Mars ve Jüpiter arasında yaşanacak olan trine açı olacaktır. Sosyal gruplarda etkinliklere katılabileceğiniz, güzel projelere imza atabileceğiniz bir gün yaşayabilirsiniz. Çocuklarla ilgili olaylar gündeme gelebilir. Toplumu ilgilendiren haberler gündeme gelebilir.

20 Ekim 2021 Ay Koç burucunda hareket etmeye devam edecek. Akşam saatlerinde Ay Boğa burcuna geçiş yapacak. Günün en önemli açısı Venüs Uranüs arasında gerçekleşecek uranüsyen açı olacaktır. Finansal kaynaklarla ilgili beklenmedik haberler ve döviz kurlarında ön görülmeyen hareketlenme olabilir. İlkokul ve orta öğretim kurumlarını ilgilendiren konularda gelişmeler olabilir. Bunlarla ilgili haberler alınabilir. Toplumu ilgilendiren konularla ilgili kısıtlamalar gelebilir. Gün içinde finansal kararlar almaktan kaçınılması gereken bir zaman dilimi olacaktır.

21 Ekim 2021 Ay Boğa burcunda ilerlemeye devam edecek. Duygularınızı ifade etmekte zorlanabileceğiniz bir gün yaşayabilirsiniz. Ruhsal olarak gerginlikler yaşayabilirsiniz. Günlük rutin işlerinizi tamamlamakta problem yaşayabilirsiniz. Diş ve kemik ağrıları yaşayabilirsiniz. Beklenmedik toplantılar gündeminize gelebilir. Sağlık konularıyla ilgili toplumu ilgilendiren kararlar alınabilir.

22 Ekim 2021 Ay Boğa burcunda hareket etmeye devam edecek. Günün en önemli açısı Mars Plüto arasında gerçekleşecek kare açı olacaktır. Yangın ve patlamalara karşı dikkatli olunmalıdır. Sosyal ortamlarda yaşanabilecek gerginliklere karşı dikkatli olmakta yarar var. Günlük rutin işleriniz artabilir. İletişim konularında sıkıntılar yaşanabilir. 

23 Ekim 2021 Ay Boğa burcunda hareket etmeye devam edecektir. Sabah saatlerinde Ay İkizler burcunda hareket etmeye devam edecektir. Sosyal çevrenizdeki kişilerle toplantılar planlayabilirsiniz. Sosyal olabileceğiniz bir gün olacaktır. Organizasyonlara katılabilirsiniz. Yeni ilişkiler kurabileceğiniz bir gün geçirebilirsiniz.

24 Ekim 2021 Ay İkizler burcunda hareket etmeye devam edecektir. Günün en önemli açısı Merkür ve Uranüs arasında gerçekleşecek 150° uranüsyen açı olacaktır. Sağlıkla ilgili toplumu ilgilendiren haberler alınabilir.  Beklenmedik haberler gündeme gelebilir. Rutin işlerinizde yoğunluk yaşayabilirsiniz. İkili ilişkilerle ilgili güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Partnerinizle güzel zaman geçirebileceğiniz bir gün. Bazılarınız sürpriz teklifler alabilir.

Koç

Pazartesi günü sağlığınızla ilgili kontrolleriniz varsa bununla ilgilenebilirsiniz. Yoga ve meditasyon çalışmaları yapabilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri toplum içinde kendinizi ön plana çıkartmak isteyebilirsiniz. Yeteneklerinizi ön plana çıkartabilirsiniz. Dış görünüşünüzle ilgilenebilirsiniz. Perşembe ve Cuma günleri maddi ve manevi değer konuları gündeme gelebilir. Finansal kaynaklarınızı artırmak için kararlar alabilirsiniz. Cumartesi ve Pazar günleri yakın çevrenizle zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Eğitim konuları gündeminize gelebilir. Sosyal medya da daha fazla zaman geçirebilirsiniz. Kısa seyahatler gündeminize gelebilir.

Boğa

Pazartesi günü sosyal çevrenizle zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Toplantılara katılabilirsiniz. Aktif olacağınız bir gün geçirebilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri sağlığınızla ilgili kontrolleriniz varsa bununla ilgilenebilirsiniz. Yoga ve meditasyon çalışmaları yapabilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri toplum içinde kendinizi ön plana çıkartmak isteyebilirsiniz. Yeteneklerinizi ön plana çıkartabilirsiniz. Dış görünüşünüzle ilgilenebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri maddi ve manevi değer konuları gündeme gelebilir. Finansal kaynaklarınızı artırmak için kararlar alabilirsiniz.

İkizler

Pazartesi günü iş temponuz artabilir. Toplantılara katılabilirsiniz. İşinizle ilgili yeni kararlar alabilir, yeni projeler başlatabilirsiniz. Kariyerinizi ilgilendiren konular gündemde olacaktır. Salı ve Çarşamba günleri sosyal çevrenizle zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Toplantılara katılabilirsiniz. Aktif olacağınız bir gün geçirebilirsiniz. Perşembe ve cuma günleri sağlığınızla ilgili kontrolleriniz varsa bununla ilgilenebilirsiniz. Yoga ve meditasyon çalışmaları yapabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri toplum içinde kendinizi ön plana çıkartmak isteyebilirsiniz. Yeteneklerinizi ön plana çıkartabilirsiniz. Dış görünüşünüzle ilgilenebilirsiniz.

Yengeç

Pazartesi günü eğitim konuları gündeme gelebilir. Yurtdışında yaşayan iletişim de olduğunuz kişilerle olan ilişkileriniz gündeme gelebilir. Eşiniz varsa eşinizin ailesi ile ilgili konular gündeme gelebilir. Seyahat konuları gündeminize gelebilir. Salı ve Çarşamba günleri iş temponuz artabilir. Toplantılara katılabilirsiniz. İşinizle ilgili yeni kararlar alabilir, yeni projeler başlatabilirsiniz. Kariyerinizi ilgilendiren konular gündemde olacaktır. Perşembe ve Cuma günleri sosyal çevrenizle zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Toplantılara katılabilirsiniz. Aktif olacağınız bir gün geçirebilirsiniz. Cumartesi ve Pazar günleri sağlığınızla ilgili kontrolleriniz varsa bununla ilgilenebilirsiniz. Yoga ve meditasyon çalışmaları yapabilirsiniz.

Aslan

Pazartesi günü sigortalar, ödemeler gündeminize gelebilir. Başkalarından alacaklı olduğunuz maddi kaynaklar gündeme gelebilir. Kronik bir rahatsızlığınız varsa bununla ilgili kontrollere gidebilirsiniz. Ayak sağlığınızla ilgili hassasiyetler yaşayabilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleri eğitim konuları gündeme gelebilir. Yurtdışında yaşayan iletişim de olduğunuz kişilerle olan ilişkileriniz gündeme gelebilir. Eşiniz varsa eşinizin ailesi ile ilgili konular gündeme gelebilir. Seyahat konuları gündeminize gelebilir. Perşembe ve Cuma günleri iş temponuz artabilir. Toplantılara katılabilirsiniz. İşinizle ilgili yeni kararlar alabilir, yeni projeler başlatabilirsiniz. Kariyerinizi ilgilendiren konular gündemde olacaktır. Cumartesi ve pazar günleri sosyal çevrenizle zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Toplantılara katılabilirsiniz. Aktif olacağınız bir gün geçirebilirsiniz.

Başak

Pazartesi günü ikili ilişkilerde beklenmedik gelişmeler gündeminize gelebilir. Günü gelmiş sözleşmeler karşınıza çıkabilir. Ortaklıklarınız varsa bunlarla olan ikili ilişkinizde beklenmedik gelişmeler yaşanabilir. Salı ve Çarşamba günleri sigortalar, ödemeler gündeminize gelebilir. Başkalarından alacaklı olduğunuz maddi kaynaklar gündeme gelebilir. Kronik bir rahatsızlığınız varsa bununla ilgili kontrollere gidebilirsiniz. Ayak sağlığınızla ilgili hassasiyetler yaşayabilirsiniz. Perşembe ve Cuma günleri eğitim konuları gündeme gelebilir. Yurtdışında yaşayan iletişim de olduğunuz kişilerle olan ilişkileriniz gündeme gelebilir. Eşiniz varsa eşinizin ailesi ile ilgili konular gündeme gelebilir. Seyahat konuları gündeminize gelebilir. Cumartesi ve pazar günleri iş temponuz artabilir. Toplantılara katılabilirsiniz. İşinizle ilgili yeni kararlar alabilir, yeni projeler başlatabilirsiniz. Kariyerinizi ilgilendiren konular gündemde olacaktır.

Terazi

Pazartesi günü günlük rutin işlerinizde yoğunluk yaşayabilirsiniz. Evcil hayvanınız varsa genel sağlık bakımları ile ilgilenebilirsiniz. Ayaklarınız da ağrı gibi rahatsızlıklar yaşayabilirsiniz. Sağlıkla ilgili konular gündeminize gelebilir. Salı ve Çarşamba günleri ikili ilişkilerde beklenmedik gelişmeler gündeminize gelebilir. Yenilenmesi gereken sözleşmelerle ilgilenebilirsiniz. Ortaklıklarınız varsa bunlarla olan ikili ilişkinizde beklenmedik gelişmeler yaşanabilir. Perşembe ve Cuma günleri sigortalar, ödemeler gündeminize gelebilir. Başkalarından alacaklı olduğunuz maddi kaynaklar gündeme gelebilir. Kronik bir rahatsızlığınız varsa bununla ilgili kontrollere gidebilirsiniz. Ayak sağlığınızla ilgili hassasiyetler yaşayabilirsiniz. Cumartesi ve Pazar günleri eğitim konuları gündeme gelebilir. Yurtdışında yaşayan iletişim de olduğunuz kişilerle olan ilişkileriniz gündeme gelebilir. Eşiniz varsa eşinizin ailesi ile ilgili konular gündeme gelebilir. Seyahat konuları gündeminize gelebilir.

Akrep

Pazartesi günü partnerinizle güzel bir zaman geçirebilirsiniz. Çocuğu olanlar çocukları ile güzel keyifli zaman geçirebilir. Sanat faaliyetlerine katılabilirsiniz. Hobileriniz varsa bununla ilgilenebilirsiniz. Yeni bir hobi edinebilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleri günlük rutin işlerinizde yoğunluk yaşayabilirsiniz. Evcil hayvanınız varsa genel sağlık bakımları ile ilgilenebilirsiniz. Ayaklarınız da ağrı ve hassasiyet  yaşayabilirsiniz. Sağlıkla ilgili konular gündeminize gelebilir. Perşembe ve Cuma günleri ikili ilişkilerde beklenmedik gelişmeler gündeminize gelebilir. Günü gelmiş sözleşmeler karşınıza çıkabilir. Ortaklıklarınız varsa bunlarla olan ikili ilişkinizde beklenmedik gelişmeler yaşanabilir. Cumartesi ve Pazar günleri sigortalar, ödemeler gündeminize gelebilir. Başkalarından alacaklı olduğunuz maddi kaynaklar gündeme gelebilir. Kronik bir rahatsızlığınız varsa bununla ilgili kontrollere gidebilirsiniz. Ayak sağlığınızla ilgili hassasiyetler yaşayabilirsiniz.

Yay

Pazartesi günü ailevi konular gündeme gelebilir. Evinizde yaptıracağınız bir tadilat varsa bu gündeme gelebilir. Ailenizle daha çok zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Ev alımı ya da satışı ile ilgili konular gündeme gelebilir. Salı ve Çarşamba günleri partnerinizle güzel bir zaman geçirebilirsiniz. Çocuğu olanlar çocukları ile güzel keyifli zaman geçirebilir. Sanat faaliyetlerine katılabilirsiniz. Hobileriniz varsa bununla ilgilenebilirsiniz. Yeni bir hobi edinebilirsiniz. Perşembe ve Cuma günleri günlük rutin işlerinizde yoğunluk yaşayabilirsiniz. Evcil hayvanınız varsa genel sağlık bakımları ile ilgilenebilirsiniz. Ayaklarınız da ağrı ve hassasiyet yaşayabilirsiniz. Sağlıkla ilgili konular gündeminize gelebilir. Cumartesi ve Pazar günleri ikili ilişkilerde beklenmedik gelişmeler gündeminize gelebilir. Süresi bitmiş sözleşmeler karşınıza çıkabilir bunları yenilemek isteyebilirsiniz. Ortaklıklarınız varsa bunlarla olan ikili ilişkinizde beklenmedik gelişmeler yaşanabilir.

Oğlak

Pazartesi günü iletişim konuları gündeme gelebilir. Yakın çevrenizden kişilerle ilgili konular gündeminize gelebilir. Bunlarla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Sosyal medya da daha fazla zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Eğitim konuları gündeminize gelebilir. Aracınız varsa bakımı ile ilgilenmek isteyebilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleri ailevi konular gündeme gelebilir. Evinizde yaptıracağınız bir tadilat varsa bu gündeme gelebilir. Ailenizle daha çok zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Ev alımı ya da satışı ile ilgili konular gündeme gelebilir. Perşembe ve Cuma günleri partnerinizle güzel bir zaman geçirebilirsiniz. Çocuğu olanlar çocukları ile güzel keyifli zaman geçirebilir. Sanat faaliyetlerine katılabilirsiniz. Hobileriniz varsa bununla ilgilenebilirsiniz. Yeni bir hobi edinebilirsiniz. Cumartesi ve Pazar günleri günlük rutin işlerinizde yoğunluk yaşayabilirsiniz. Evcil hayvanınız varsa genel sağlık bakımları ile ilgilenebilirsiniz. Ayaklarınız da ağrı gibi rahatsızlıklar yaşayabilirsiniz. Sağlıkla ilgili konular gündeminize gelebilir.

Kova

Pazartesi günü maddi ve manevi değerlerle ilgili konular gündeme gelebilir. Bütçenizle ilgili planlamalar yapabilirsiniz. Kendinizi güvende hissetmek isteyebilirsiniz. Finansal kaynaklarınızı artırmak için planlar yapabilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleri iletişim konuları gündeme gelebilir. Yakın çevrenizden kişilerle ilgili konular gündeminize gelebilir. Bunlarla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Sosyal medya da daha fazla zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Eğitim konuları gündeminize gelebilir. Aracınız varsa bakımı ile ilgilenmek isteyebilirsiniz. Perşembe ve Cuma günleri ailevi konular gündeme gelebilir. Evinizde yaptıracağınız bir tadilat varsa bu gündeme gelebilir. Ailenizle daha çok zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Ev taşınması ile ilgili konular gündeme gelebilir. Cumartesi ve Pazar günleri partnerinizle güzel bir zaman geçirebilirsiniz. Çocuğu olanlar çocukları ile güzel keyifli zaman geçirebilir. Sanat faaliyetlerine katılabilirsiniz. Hobileriniz varsa bununla ilgilenebilirsiniz. Yeni bir hobi edinebilirsiniz.

Balık

Pazartesi günü kendinizi ikili ilişkilerde ön plana çıkartmak isteyebilirsiniz. Dış görünüşünüz de değişiklik yapabilirsiniz. Fiziksel sağlığınızla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Diyete başlayabilir, spor yapabilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleri maddi ve manevi değerlerle ilgili konular gündeme gelebilir. Bütçenizle ilgili planlamalar yapabilirsiniz. Kendinizi güvende hissetmek isteyebilirsiniz. Finansal kaynaklarınızı artırmak için planlar yapabilirsiniz. Perşembe ve Cuma günleri iletişim konuları gündeme gelebilir. Yakın çevrenizden kişilerle ilgili konular gündeminize gelebilir. Bunlarla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Sosyal medya da daha fazla zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Eğitim konuları gündeminize gelebilir. Aracınız varsa bakımı ile ilgilenmek isteyebilirsiniz. Cumartesi ve Pazar günleri ailevi konular gündeme gelebilir. Evinizde yaptıracağınız bir tadilat varsa bu gündeme gelebilir. Ailenizle daha çok zaman geçirmek isteyebilirsiniz. Ev alımı ya da satışı ile ilgili konular gündeme gelebilir.

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder