24 Ekim 2021 Pazar

Haftalık Burç Yorumları (25 - 31 Ekim 2021)

 


25 Ekim 2021 Yeni bir haftaya Ay İkizler burcunda hareket ederken başlayacağız. İkili ilişkiler ve iletişim ön plana çıkacaktır. Gün genelinde yakın çevrenizle olan ilişkilerde problemler yaşayabilirsiniz. Olumsuz ve can sıkıcı haberler alabilirsiniz. Aile içi yapılan planlar da hayal kırıklıkları yaşanabilir. Yeni ödemeler ve fiyat artışları karşınıza çıkabilir. Bütçe planlaması yaparken ekstra ödemeler karşınıza çıkabilir. 

26 Ekim 2021 Ay ikizler burcunda hareket etmeye devam edecek. Gecenin ilerleyen saatlerinde Yengeç burcuna geçiş yapacaktır. Gün içerisinde sindirim problemleri yaşanabilir. Yeme içme konularında titiz olunmalıdır. Ekonomi ile ilgili ani ve beklenmedik sıkıntılı olabilecek haberler alınabilir. Yeni fiyat artışları, krediler ve faizlerle ilgili haberler gündeme gelebilir. 

27 Ekim 2021 Ay Yengeç burcunda hareket etmeye devam edecek. Maddi ve manevi değerler konusunda ailenizi ilgilendirecek konularda karar verirken önünüzü görmekte zorlanabilirsiniz. Net kararlar veremeyebilirsiniz. Bu süreçte vereceğiniz kararlar yanıltıcı olabilir. Sosyal çevrenizle alakalı iletişim problemleri gündeme gelebilir. Tartışma ve kavgalardan uzak durulmalıdır. Dürtüsel olarak yapacağınız ani harcamalar, seyahatler gündeminize gelebilir. 

28 Ekim 2021 Ay Yengeç burcunda hareket etmeye devam edecek. Öğleden sonra Ay Aslan burcuna geçiş yapacaktır. Seyahat etmek isteyenler problemlerle karşılaşabilir. İnançlarınızla ilgili konularda tartışmalar yaşayabilirsiniz. Okullar da sağlıkla ilgili problemler yaşanabilir. Yakın çevrenizle ilişkilerinizde olumlu süreçler yaşayabilirsiniz. Akşam saatlerinde gergin hissedebilirsiniz. İçinize kapanmak ve inzivaya çekilmek isteyebilirsiniz. 

29 Ekim 2021 Ay Aslan burcunda hareket etmeye devam edecek. Yakın çevrenizden olan kişilerle ilgili problemler gündeminize gelebilir. Seyahat edecek kişilerin organizasyonlarını tekrar gözden geçirip randevularını teyit etmesinde yarar var. Günlük yaptığınız işlerinizde sıkıntılar yaşayabilirsiniz. 

30 Ekim 2021 Ay Aslan burcunda hareket etmeye devam edecek. Akşam saatlerinde Ay Başak burcuna geçiş yapacaktır. Aile içi beklenmedik haberler duyabilirsiniz. Aldanma ve hayal kırıklıkları yaşanabilir. İş yerinde olabilecek iletişim problemlerine karşı dikkat edilmelidir. Yakın çevrenizde bir aile büyüğünüzün sağlık problemleri gündeme gelebilir. Sosyal çevrenizden gelen beklenmedik haberler ya da aldatıcı haberlerle karşılaşabilirsiniz. Dikkatli ve temkinli olmakta yarar var. Aldatılmalara ve dolandırılmalara karşı dikkatli olunmalıdır. 

31 Ekim 2021 Ay Başak burcunda hareket etmeye devam edecektir. Aile büyüklerinizin sağlık problemleri gündeme gelebilir. İşinizle ilgili beklenmedik gelişmeler ve haberler alabilirsiniz. İşinizle ilgili yeni kararlar alabilirsiniz. İşinizde değişiklikler yapabilirsiniz. 

Koç

Pazartesi günü yakın çevrenizle olan ilişkiler gündeminize gelebilir. Seyahate çıkabilirsiniz. Sosyal medya ve iletişim konuları artabilir. Salı ve çarşamba günleri aile içi ilişkiler ve eviniz ile ilgili konular gündeme gelebilir. Aile içi yeni kararlar alınabilir. Evinizle ilgilenebilirsiniz. Yeni eşyalar alabilirsiniz ya da yeni bir eve taşınabilirsiniz. Perşembe günü kreatif yönünüz ortaya çıkabilir. Hobilerinizle zaman geçirebilirsiniz. Çocuklarla keyifli zaman geçirebilirsiniz. Cuma günü partneriniz veya çocuklarınızla olan ilişkileriniz gündeme gelebilir. Sanatsal faaliyetlerde bulunabilirsiniz. Yatırımlarınızla ilgilenebilirsiniz. Cumartesi ve Pazar günleri iş temponuz artabilir. Bu günlerde sağlığınıza dikkat etmeniz gerekebilir. Evcil hayvanınız varsa bunun bakımı ile ilgilenebilirsiniz. 

Boğa

Pazartesi günü finansal kaynaklarınızın planlanmasını yapabilirsiniz. Harcamalar ve bütçe planlaması gündeme gelebilir. Salı ve çarşamba günleri yakın çevrenizle ilgilenebilirsiniz. Yakın çevrenizle olan iletişiminiz fazlalaşabilirsiniz. Seyahat edebilirsiniz. Sosyal medya da geçirdiğiniz zaman artabilir. Perşembe günü ailenizle vakit geçirebilirsiniz. Evinizle ilgilenebilirsiniz. Cuma günü ailevi konular gündeminize gelebilir. Ailenizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Evinizde tadilat etmeniz gereken yer varsa bununla ilgilenebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri çocuklarla ilgili konular gündeminize gelebilir. Bazılarınız yatırımları ile ilgili konulara ağırlık verirken bazılarınız sanatsal faaliyetlerle ilgilenebilir. 

İkizler

Pazartesi günü fiziksel sağlığınızla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Dış görünüşünüzle ilgilenebilirsiniz. Ben merkezci hareket edebilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri finansal kaynaklarınızla ilgili konular gündeminize gelebilir. Harcamalarınızı ve bütçenizi gözden geçirebilirsiniz. Perşembe günü yakın çevrenizle zaman geçirebilirsiniz. İletişiminiz artabilir. Seyahat edebilirsiniz. Cuma günü iletişim, seyahat, alışveriş ve eğitim ile ilgili konular gündeminize gelebilir. Arabanız varsa bunun bakımı ile ilgilenebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri ailevi konular gündeme gelebilir. Eviniz ile ilgili konular gündeme gelebilir. 

Yengeç

Pazartesi günü hastane işleriniz varsa bunları yapabilirsiniz. İç dünyanıza çekilebilirsiniz. Meditasyon ve yoga yapabilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri kendinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Kendinizi ön plana çıkartabilirsiniz. İmajınızda değişiklik yapabilirsiniz. Estetik ve güzellikle ilgili konular gündem gelebilir. Perşembe günü finansal konular, harcamalar ve bütçe planlaması gündeminize gelebilir. Değer duygularınız ön plana çıkabilir. Cuma günü finansal konular, maddi ve manevi değerler gündeme gelebilir. Kazançlar ve ödemeleri planlayabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri yoğun iletişim içerisine girebilirsiniz. Seyahat ve eğitim planlamaları gündeme gelebilir. Aracınız varsa bakımı ile ilgilenebilirsiniz. 

Aslan

Pazartesi günü sosyal çevrenizle daha fazla zaman geçirebilirsiniz. Toplantılara katılabilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri hastane ile ilgili işleriniz varsa bunları halledebilirsiniz. Kendi iç dünyanıza dönüp meditasyon ve yoga yapabilirsiniz. Kişisel gelişiminizle ilgili konulara yönelebilirsiniz. Sağlıklı beslenmeyi hayatınıza katabilirsiniz. Perşembe günü kişisel bakımınızla ilgilenebilirsiniz. İlişkilerde ben diyebilirsiniz. Kendinizi ön plana çıkartabilirsiniz. Cuma günü ikili ilişkilerde kendinizi ön plana çıkartmak isteyebilirsiniz. Dış görünüşünüzle ve sağlığınızla yakından ilgilenmek isteyebilirsiniz. Diyete başlayabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri finansal konular, maddi ve manevi değerler gündeme gelebilir. Kazançlar ve ödemeleri planlayabilirsiniz. Maddi kaynaklarınızı artıracak girişimlerle ilgilenebilirsiniz. 

Başak

Pazartesi günü kariyeriniz ve işinizle ilgili konular gündeme gelebilir. Salı ve çarşamba günleri sosyal çevrenizle zaman geçirebilirsiniz. Yeni bir sosyal çevreye girebilirsiniz. Toplantılara ve sosyal çalışmalara katılabilirsiniz. Perşembe günü iç dünyanıza çekilebilirsiniz. Meditasyon ve yoga yapabilirsiniz. Cuma günü sağlık kontrollerinizle ilgilenebilirsiniz. Meditasyon ve yoga ile ilgilenebilirsiniz. Gizli bir düşmanınız varsa bunu fark edebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri dış görünüşünüzü değiştirebilirsiniz. Diyete başlayabilirsiniz. Fiziksel sağlığınız ve dış görünüşünüzle ilgilenebilirsiniz. 

Terazi

Pazartesi günü günleri seyahat, eğitim ve yurt dışı bağlantılı konular gündeminize gelebilir. İnançlarınızla alakalı konularda araştırma yapabilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri kariyer konuları aktifleşecektir. Yeni bir iş veya bir proje başlatabilirsiniz. İşinizle ilgili değişiklikler yapabilirsiniz. Perşembe günü arkadaş gruplarınızla sosyal olabileceğiniz bir gün sizi beklemektedir. Cuma günü sosyal olabileceğiniz bir gün geçirebilirsiniz. Toplantılara ve sosyal projelere katılabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri sağlık kontrollerinizle ilgilenebilirsiniz. Meditasyon ve yoga ile ilgilenebilirsiniz. Gizli bir düşmanınız varsa bunu fark edebilirsiniz. Yalnız kalmak ve iç dünyanıza yönelmek isteyebilirsiniz. 

Akrep

Pazartesi günü başkalarından alacağınız paralar veya miras varsa bunlarla ilgili konular gündeminize gelebilir. Ödemeleriniz vergi, kredi, sigorta, faturalarınız gibi borçlarınızla ilgilenebilirsiniz. Kronik sağlık sorununuz varsa kontrole gidebilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri inançlarınız ve değerleriniz ile ilgili konular gündeme gelebilir. Yeni bir eğitime başlayabilirsiniz. Perşembe günü kariyerinizle ilgili planlamalar yapabilirsiniz. İşiniz, patronunuz, iş arkadaşlarınız veya iş yeriniz ile ilgili konular gündeminize gelebilir. Cuma günü kariyerinizle ilgili konular gündeme gelebilir. İşinizde yoğun bir gün geçirebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri sosyal olabilirsiniz. Toplantılara ve sosyal projelere katılabilirsiniz. 

Yay

Pazartesi günü ikili ilişkilerle ilgili konular daha çok ön plana çıkabilir. Ortak yapılacak işler gündeme gelebilir. Salı ve çarşamba günleri kendinizi yorgun hissedebilirsiniz. Kronik rahatsızlıklarınız nüksedebilir. Miras ve alacaklı olduğunuz gelirlerle ilgili konular gündeminize gelebilir. Perşembe günü kişisel gelişim ile ilgili konular, seyahatler gündeminize gelebilir. Tatile çıkabilirsiniz. Cuma günü yurtdışı ile ilgili ticaret, iletişim gibi konular gündeme gelebilir. Eğitim konuları gündeme gelebilir. Kişisel gelişiminiz için eğitimlere katılabilirsiniz. İnançlarınızı sorgulayacağınız bir gün yaşayabilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri kariyerinizle ilgili konular gündeme gelebilir. İşinizle ilgili yoğun bir gün geçirebilirsiniz. 

Oğlak 

Pazartesi günü rutin yaptığınız günlük işlerinizle ilgilenebilirsiniz. Sağlık konularında hassasiyetler yaşayabilirsiniz. Salı ve Çarşamba günleri ikili ilişkileriniz gündeme gelebilir. Biten sözleşmeleriniz varsa bunları yenileyebilirsiniz. Avukatlarınızla yapmanız gereken görüşmeleriniz varsa bunlar gündeminize gelebilir. Yeni ortak bir iş anlaşması yapabilirsiniz. Perşembe günü ödemeleriniz, kredi, sigorta gibi konuları gözden geçirebilirsiniz. Değiştirmek istediğiniz bir yer varsa bununla ilgilenebilirsiniz. Cuma günü krediler, sigortalar ve ödemelerin planlanması gündeminize gelebilir. Değiştirmek istediğiniz bir konu varsa bununla ilgili çalışmalar yapabilirsiniz. Miras konuları gündeme gelebilir. Cumartesi ve pazar günleri yurtdışı ile ilgili ticaret, iletişim gibi konular gündeme gelebilir. Eğitim konuları gündeme gelebilir. Kişisel gelişiminiz için eğitimlere katılabilirsiniz. İnançlarınızı sorgulayacağınız bir gün yaşayabilirsiniz. 

Kova

Pazartesi günü sanatsal etkinliklere katılabilirsiniz. Yatırım konuları ile ilgilenebilirsiniz. Çocuklar veya partnerinizle zaman geçirebilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri rutin günlük işlerinizle ilgili konular gündeminize gelebilir. Evinize evcil bir hayvan alabilirsiniz. Rutin işleriniz artabilir. Başkalarına hizmet ettiğiniz konulara bir yenisini ekleyebilirsiniz. Yeni iş girişimleri yapabilirsiniz. Perşembe günü ikili ilişkiler gündeminize gelebilir. Partnerinizle zaman geçirebilirsiniz. Sosyal olacağınız bir gün geçirebilirsiniz. Cuma günü ikili ilişkiler gündeminize gelebilir. Partnerinizle olan ilişkiniz, biz diyebilmeniz için gerekli konular gündeme gelebilir. Bitmiş sözleşmeler gündeminize gelebilir. Cumartesi ve pazar günleri krediler, sigortalar ve ödemelerin planlanması gündeminize gelebilir. Değiştirmek istediğiniz bir konu varsa bununla ilgili çalışmalar yapabilirsiniz. Miras konuları gündeme gelebilir. 

Balık 

Pazartesi günü ailevi konular gündeme gelebilir. Evinizde bir değişiklik yapacaksanız bunlarla ilgilenebilirsiniz. Salı ve çarşamba günleri yatırımlarınızla ilgili konular gündeme gelebilir. Yeni bir hobiye başlangıç yapabilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Perşembe günü rutin işlerinizi düzenleyebilirsiniz. Çalışma ortamınızın düzenlenmesi gibi konularıyla ilgilenebilirsiniz. Sağlıkta hassasiyetleriniz olabilir. Evcil hayvanlarınızla ilgilenebilirsiniz. Cuma günü iş temponuz artabilir. Bu günlerde sağlığınıza dikkat etmeniz gerekebilir. Evcil hayvanınız varsa bunun bakımı ile ilgilenebilirsiniz. Cumartesi ve pazar günleri ikili ilişkiler gündeminize gelebilir. Partnerinizle olan ilişkiniz, biz diyebilmeniz için gerekli konular gündeme gelebilir. Bitmiş sözleşmeler gündeminize gelebilir. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder